Dinu Gheorghe îi ia apărarea lui Mirel Rădoi și îi critică pe tricolori: „Jucătorii nu îl înțeleg și nu e vina lui! Ei vin la echipa națională să se vadă cu prietenii” | EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 1

Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre situația echipei naționale a României și a selecționerului Mirel Rădoi.

După eșecul cu Armenia, scor 2-3, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, Mirel Rădoi a recunoscut că se gândește la demisie.

Dinu Gheorghe este de părere însă că acesta ar trebui să continue pe banca primei reprezentative și dă vina pe jucători pentru rezultatele modeste din ultimele meciuri.

Dinu Gheorghe îi ia apărarea lui Mirel Rădoi

„Mie îmi place cum gândește, îmi place această dorință a lui de a juca un fotbal modern. Din păcate pentru el, eu zic că jucătorii nu înțeleg ce vrea el. Și asta nu e vina lui, e vina jucătorilor care vin la echipa națională să se vadă cu rudele, cu prietenii, iese bine, iese rău, nu contează. Punem capul între mâini, mai dăm o declarație că lumea nu mă iubește, gen Keșeru, că lumea nu apreciază ce am făcut eu bun la echipa națională.

Dacă am vota, facă am face un referendum național, eu aș vrea ca Rădoi să continue la echipa națională. Gândirea lui mi se pare foarte bună. Ăsta e viitorul fotbalului”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

The post Dinu Gheorghe îi ia apărarea lui Mirel Rădoi și îi critică pe tricolori: „Jucătorii nu îl înțeleg și nu e vina lui! Ei vin la echipa națională să se vadă cu prietenii” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă