Dinu Gheorghe, dezvăluiri despre criza de la Rapid: „Suporterii iau decizii la echipă!”. De ce revenirea lui Mihai Iosif nu dă șanse la promovare | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 2

Rapid are șanse mici să mai lupte pentru promovarea în Liga 1, iar Dinu Gheorghe știe de ce giuleștenii au ajuns iar într-o situație grea, după ce nu și-au îndeplinit obiectivul nici în sezonul trecut. Fostul conducător din fotbalul românesc crede că fanii n-ar trebui să se amestece în problemele echipei.

Invitat la ProSport Live, Dinu Gheorghe crede că jocul Rapidului lasă mult de dorit și crede că nici măcar revenirea lui Mihai Iosif în postura de antrenor principal nu este cu adevărat o soluție pentru depășirea crizei din Giulești.

Mihai Iosif (46 de ani) a ocupat postul de antrenor interimar al Rapidului timp de două luni, în perioada octombrie – decembrie 2020.

Dinu Gheorghe nu crede în promovarea Rapidului în Liga 1: „Suporterii iau decizii la echipă!”

„Echipa nu joacă, asta e marea mea teamă. S-a văzut cu Slobozia, cu Ripensia, speranțele sunt din ce în ce mai mici, depinde și de celelalte meciuri, sunt piedici. Călărașiul a arătat mai bine decât Rapidul. Nu știu dacă Iosif are capacitatea să aducă la echipă motivație, entuziasm, pentru că el vine de acolo din interior”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

„Să dea Dumnezeu să fie bine, lucrurile sunt foarte complicate și șansele mici la promovare. Nu contest numirea lui Iosif. Acolo este patronatul care are decizia și apoi această entitate a suporterilor, un grup de suporteri, care probabil iau decizii la echipă. Eu cred că lucrurile trebuie separate foarte clar”, este convins fostul conducător din Giulești, care dă astfel de înțeles că fanii nu l-au mai vrut pe Nicolae Grigore.

Rapid se află pe locul 11 din Liga 2, cu 27 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

The post Dinu Gheorghe, dezvăluiri despre criza de la Rapid: „Suporterii iau decizii la echipă!”. De ce revenirea lui Mihai Iosif nu dă șanse la promovare | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă