Dinu Gheorghe, despre numirea lui Boloni ca selecționer al României: „L-au folosit pe Mutu ca iepure?”| VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 23

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, a discutat în cadrul emisiunii ProSport Live despre viitorul selecționer al României după plecarea lui Mirel Rădoi.

Ladislau Boloni (68 de ani) are din ce în ce mai multe șanse să devină noul selecționer al României, iar ProSport a aflat că tehnicianul va sosi în țară spre sfârșitul săptămânii pentru a discuta în detaliu propunerea lui Răzvan Burleanu.

Principalul impediment rămâne salariul pe care Boloni l-ar vrea în calitate de selecționer, undeva la 600.000 de euro anual plus alte bonusuri.

Dinu Gheorghe, despre numirea lui Boloni ca selecționer al României: „L-au folosit pe Mutu ca iepure?”

Dinu Gheorghe nu înțelege de ce au fost atâtea discuții și amânări în alegerea noului selecționer.

„L-au folosit pe Mutu ca iepure? Nu înțeleg de ce au tot amânat atât. Nu știu cum poate Boloni se poate impune în fața unor jucători pe care nu îi are săptămânal.

El n-a făcut o figură deosebită pe banca României. Să vină oricine, chiar și Boloni! Ar fi o soluție, dar el profită de numele pe care l-a avut ca jucător”,  a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Adrian Mutu, pe bară din octombrie 2021!

Adrian Mutu nu mai antrenează de 3 luni, după ce s-a despărțit de FC U Craiova 1948.

Fostul internaţional Adrian Mutu fusese numit la 29 mai 2021 în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FC U Craiova 1948, nou-promovată în Liga 1.

Adrian Mutu a adunat 77 de selecţii în tricoul echipei naţionale şi este golgheterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reuşite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Târgu Mureş.

Adrian Mutu a fost selecţionerul echipei naţionale Under-21 a României, în perioada ianuarie 2020-martie 2021, calificând-o la turneul final, desfăşurat în luna martie.

The post Dinu Gheorghe, despre numirea lui Boloni ca selecționer al României: „L-au folosit pe Mutu ca iepure?”| VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă