Dinu Gheorghe, despre anunțul plecării lui Mirel Rădoi de la echipa națională: „FRF a făcut două greșeli!”. De ce nu e Gheorghe Hagi o variantă | EXCLUSIV ProSport Live

3 zile in urmă 17

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre anunțul lui Mirel Rădoi cu privire la plecarea de la echipa națională.

Mirel Rădoi a anunțat că va înceta colaborarea cu Federația Română de Fotbal, după ultimele două meciuri din cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.

Dacă România va câștiga aceste două partide, va avea de disputat două meciuri de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial. Mirel Rădoi nu are de gând să mai stea pe banca echipei naționale, indiferent dacă tricolorii reușesc să prindă aceste meciuri de baraj sau nu.

Dinu Gheorghe, despre anunțul plecării lui Mirel Rădoi de la echipa națională

Dinu Gheorghe este de părere că Federația Română de Fotbal a greșit în raport cu selecționerul Mirel Rădoi.

„Federația a făcut două greșeli. Una este că ei trebuia să facă contract cu Rădoi până la finalul campaniei, inclusiv eventuale jocuri de baraj și a doua e că Federația trebuia să antameze acest subiect cu Rădoi înainte de începerea acestei minicampanii din toamna asta. Să spună «Domne, continuăm sau nu continuăm, să știm ce avem de făcut». Federația trebuia să iasă imediat cu un răspuns, pe lângă declarația lui Stoichiță care a spus că a avut toată susținerea. E normal să îl susții, e antrenorul echipei naționale”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

În ceea ce privește posibilul înlocuitor al lui Mirel Rădoi, Dinu Gheorghe crede că echipa națională nu este o destinație atractivă pentru antrenorii români și a explicat de ce. Gheorghe Hagi este favoritul său pentru această funcție, însă nu crede că „Regele” ar accepta.

„Nu știu dacă Gică Hagi se va antama la această dorință a Federației, pentru că orice antrenor vine acum, ca Rădoi, la început, cu dubla aia cu Islanda pentru calificare, poate începe campania cu un eșec. Ratarea calificării la Campionatul Mondial, dacă ajungem la acel baraj, înseamnă un eșec pentru antrenorul care vine. El pleacă cu stângul. Gică Hagi ar merita șansa asta, să vină la echipa națională și să încerce să construiască ceva”, a explicat Dinu Gheorghe.

The post Dinu Gheorghe, despre anunțul plecării lui Mirel Rădoi de la echipa națională: „FRF a făcut două greșeli!”. De ce nu e Gheorghe Hagi o variantă | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă