Dinu Gheorghe deplânge demiterea lui Dan Alexa de la Rapid: „Dacă el continua, erau unde e acum Craiova!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 1

Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre demiterea lui Dan Alexa de la formația giuleșteană, pe care o consideră o mișcare nepotrivită.

Dan Alexa (41 de ani) a fost demis în luna august a anului trecut de pe banca Rapidului.

În prezent, antrenorul principal de la Rapid este Mihai Iosif.

Dinu Gheorghe deplânge demiterea lui Dan Alexa de la Rapid

Fostul conducător din Giulești susține că Dan Alexa era cel mai potrivit antrenor pentru obiectivul pe care îl are Rapid, astfel că nu ar fi trebuit demis.

„N-am înțeles de ce s-a renunțat la Alexa. El e cel mai bun pentru Liga 2, pentru promovare. Bugetul Timișoarei este la 25% din cât are Rapidul. Alexa știe lotul, îl citise, eu zic că, dacă el continua la Rapid, erau unde e acum Craiova sau Timișoara.

Nu poți promova cu o echipă, dacă schimbi antrenorii pe bandă rulantă, e greu, lipsa de experiență aici a dus. Aș aduce un antrenor care știe ce înseamnă promovarea pentru Liga 1. Sunt antrenori care pot promova, Alexa, Pelici, mai sunt. Sunt antrenori foarte buni pentru echipa a doua”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru ProSport Live.

Dinu Gheorghe nu crede în promovarea Rapidului în Liga 1

Rapid are șanse mici să mai lupte pentru promovarea în Liga 1, iar Dinu Gheorghe știe de ce giuleștenii au ajuns iar într-o situație grea, după ce nu și-au îndeplinit obiectivul nici în sezonul trecut. Fostul conducător din fotbalul românesc crede că fanii n-ar trebui să se amestece în problemele echipei.

„Echipa nu joacă, asta e marea mea teamă. S-a văzut cu Slobozia, cu Ripensia, speranțele sunt din ce în ce mai mici, depinde și de celelalte meciuri, sunt piedici. Călărașiul a arătat mai bine decât Rapidul. Nu știu dacă Iosif are capacitatea să aducă la echipă motivație, entuziasm, pentru că el vine de acolo din interior.

Să dea Dumnezeu să fie bine, lucrurile sunt foarte complicate și șansele mici la promovare. Nu contest numirea lui Iosif. Acolo este patronatul care are decizia și apoi această entitate a suporterilor, un grup de suporteri, care probabil iau decizii la echipă. Eu cred că lucrurile trebuie separate foarte clar”, a mai spus Dinu Gheorghe.

The post Dinu Gheorghe deplânge demiterea lui Dan Alexa de la Rapid: „Dacă el continua, erau unde e acum Craiova!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă