Dinu Gheorghe, avertisment pentru Daniel Niculae. ”Când faci compromisuri nu se ajunge la nimic bun!”

2 săptămâni in urmă 2

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Dinu Gheorghe nu este foarte convins dacă Niculae va face un compromis prin această decizie a sa, mai ales că-l caracterizează pe acesta ca find un tip înverșunat.

”Îl cunosc pe Nico foarte bine. Dacă el a pus această condiție ca anumite persoane să nu mai fie implicate în club, cred că va accepta greu sau dacă merge acolo, face un compromis, iar când faci compromisuri nu se ajunge la nimic bun.

Deocamdată acolo este o echipă care este sudată într-un fel, au plecat la drum împreună, Angelescu, Nicolescu, Burcă… Probabil că ei formează așa un tot unitar și vor avea mereu un cuvânt de spus.

Cu Nico e foarte greu, pentru că nu are nici el răbdare, e tânăr, e înverșunat să facă treabă și atunci vor fi scântei multe, dar dacă Rapidul merge bine, e foarte bine”, a spus Gheorghe.

Dinu Gheorghe, avertisment pentru Daniel Niculae. ”Lucrurile se vor complica dacă Rapid nu va promova”

Dinu ”Vamă” i-a mai transmis un mesaj clar noului președinte al giuleștenilor.

”Daniel Niculae trebuie să înțeleagă un lucru: competențele trebuie bine stabilite și din ce îl cunosc eu, cred că și-a jucat bine cartea și nu va accepta imixtiunea patronatului în viața echipei mai mult decât e necesar.

Dacă Rapidul va promova, Daniel Niculae va apărea ca… nu salvator neapărat, ca un om care și-a pus amprenta asupra acestei promovări. Dacă nu vor promova, atunci lucrurile se vor complica puțin”, a mai spus Dinu Gheorghe, la Pro Sport.

Niculae a plecat de la Rapid în 2018, după ce a ”pus umărul” la promovarea echipei în Liga 3. Acesta a decis să plece după mai multe neînțelegeri cu oficialii clubului.

Venirea lui Niculae lasă de înțeles că Andrei Nicolescu și Ovidiu Burcă nu vor mai avea nicio putere de decizie, știut fiind faptul că Niculae a spus în mai multe rânduri că e gata să se întoarcă la Rapid dacă cei doi vor pleca.

Daniel Niculae: ”Am pus anumite condiții”

”M-am întâlnit cu Victor, îi mulțumesc pe această cale. Are încredere în capacitatea mea de a gestiona un club precum Rapidul. Am avut o discuție, mi-a propus postul de președinte ca și acum doi ani de zile, când a venit la Rapid.

Dar ca și atunci, am pus anumite condiții și anume că nu pot lucra cu anumite persoane care sunt acum la club”, a spus Daniel Niculae, în luna august a anului trecut, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Programul play-off-ului din Liga 2:

Play-off Liga 2, etapa 1:

CS Mioveni – FC U Craiova 1948 0-0 VIDEODunărea Călărași – ASU Poli Timișoara, azi, 21:30, Digi Sport 1FK Csikszereda – Rapid, marți, 6 aprilie, 19:00, Digi Sport 1

Play-off Liga 2, etapa a 2-a:

FC U Craiova 1948 – ASU PoliRapid – Dunărea CălărașiCS Mioveni – FK Csikszereda

Play-off Liga 2, etapa a 3-a:

FK Csikszereda – FC U Craiova 1948Dunărea Călărași – CS MioveniASU Poli – Rapid

Tur, play-off Liga 2, etapa a 4-a:

FC U Craiova 1948 – RapidCS Mioveni – ASU PoliFK Csikszereda – Dunărea Călărași

Play-off Liga 2, etapa a 5-a:

Dunărea Călărași – FC U Craiova 1948ASU Poli – FK CsikszeredaRapid – CS Mioveni Etichete: daniel niculae , dinu gheorghe , daniel niculae rapid , rapid play-off liga 2 , meciuri rapid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă