Dinu Gheorghe așteaptă o atmosferă de zile mari la derby-ul Rapid – FCSB și a dezvăluit câți fani vor fi pe Arena Națională: „100% vor veni!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 20

Dinu Gheorghe așteaptă o atmosferă fantastică la derby-ul dintre Rapid și FCSB! Fostul conducător din Giulești este convins că 20.000 de spectatori vor veni pe Arena Națională.

Invitat la ProSport Live, Dinu Gheorghe știe de ce fanii Rapidului vor face iar spectacol în Liga 1, mai ales că echipa lui Mihai Iosif va juca pe 15 august primul mare meci din această ediție de campionat.

Înaintea derby-ului cu FCSB, suporterii giuleșteni promit show și la Pitești: „Vom fi 4-5000 de spectatori la partida de la Pitești. Vrem să arătăm că nu suntem cum vor unii să ne facă, noi nu suntem spectatori simpli, suntem suporteri adevărați”, a spus Gigi Corsicanu, la ProSport Live.

20.000 de spectatori la derby-ul Rapid – FCSB? Dinu Gheorghe: „Orgoliu dus la cote înalte!”

Dinu Gheorghe crede că vom avea parte de un spectacol adevărat în tribune la derby-ul dintre Rapid și FCSB, mai ales că mulți suporteri se pregătesc să își încheie vacanțele.

De vineri, Rapid a pus în vânzare bilete online pentru derby-ul de pe Arena Națională, programat duminică, 15 august, de la ora 21:30. Cel mai ieftin tichet la meciul cu FCSB poate fi achiziționat la Peluza Nord: un bilet pe cel mai mare stadion al țării costă 20 de lei.

„O să fie un joc cu 20.000 de spectatori, 100%. Se încheie și vacanțele! Va fi orgoliul acesta dus la cote înalte. Am fost și la primul joc cu Chindia, m-am simțit foarte bine, am stat într-un loc în care nu m-a deranjat nimeni. Eu îmi doresc să reușească în acest sezon. Dacă vin în play-off ar fi fantastic, de la anul încolo se poate face și performanță. Orice trofeu în anul centenarului ar fi important, să joace în cupele europene”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

The post Dinu Gheorghe așteaptă o atmosferă de zile mari la derby-ul Rapid – FCSB și a dezvăluit câți fani vor fi pe Arena Națională: „100% vor veni!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă