Dinu a găsit marea problemă a lui Dinamo: „Vorbesc toți ca la talcioc” » Ce îl deranjează la DDB

1 lună in urmă 22

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021, 17:07 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 17:17

Cornel Dinu, 72 de ani, legendă a lui Dinamo, a comentat ultimele mișcări de trupe din Ștefan cel Mare.

Dusan Uhrin Jr. a început la ora 16:00 noul angajament la Dinamo, cehul având misiunea de a salva echipa de la retrogradare. Antrenorul a fost adus de DDB (acționar minoritar), board-ul organizației suporterilor fiind un susținător al cehului și în precedentul mandat, pe care l-a încheiat în martie 2020.

Legenda dinamovistă Cornel Dinu speră ca Dusan să fie salvatorul clubului născut în același an cu Mister. Totuși, nu are încredere în anumiți oameni din angrenajul clubului, arătându-l cu degetul pe Mario Nicolae, managerul sportiv al roș-albilor. Totodată, se raliază unor voci din mediul online al suporterilor dinamoviști, care au criticat cum o parte dintre liderii DDB s-au implicat în ultimele luni în conducerea clubului.

Cornel Dinu, despre criza de la Dinamo: „Trebuie o mână forte”

„Dusan Uhrin este un om serios, ar putea face treabă, dar n-are jucători și are nevoie de o autoritate sporită în vestiar printr-un conducător, adevărat, real. Dar «Tanacu» nu poate fi, cu tot respectul meu pentru trecerea lui către așa-zisă a lui credință, poate și după ce-a fost implicat în aproape falimentarea cluburilor FC Argeș, U Cluj și Petrolul.

Vorbeam și cu Ionuț Lupescu zilele trecute, dialogăm frecvent în aceste clipe de restriște pentru Dinamo. «Mister, trebuie adus cineva la club care știe ce este cu acest club», spunea el, eu fiind perfect de acord cu ideea. Da, domnilor, trebuie o voce autoritară în vestiar, Uhrin, de exemplu, are nevoie de o dublură în dialogul cu jucătorii. La Real Madrid nu conduc toți, și sunt și acolo caractere puternice și oameni competenți. E o mână forte și atât, nu vorbesc toți ca la talcioc.

Dinamo a ajuns acum să fie susținută de 15.000 de cotizanți, dar să fie condusă de unul sau doi oameni care nu au legătură cu fotbalul, iau decizii la Dinamo, conduc delegația în deplasări, însă nu sunt nici măcar proveniți din peluză, ci din tribună. Domnilor, trebuie unul, un individ, mână forte, profesionist, autoritar”, a declarat Cornel Dinu pentru GSP.RO.

VIDEO. Gheorghe Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo: „Pentru mine este ultima stație”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ricardo Grigore, taxat de un fost coleg de la Dinamo pentru petrecerea cu lăutari: „Prostuț! Putea să o facă să nu se afle”

Ce obiectiv are Dușan Uhrin jr. la Dinamo: „Fotbalul e plin de surprize”

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă