Dinamovistul îl acuză pe Giovanni Becali că i-a distrus cariera: „El dicta totul! Eu nu aveam protecția impresarilor” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 28

Ioan Becali e acuzat că i-a distrus cariera unui fotbalist care a evoluat la Dinamo. Cristi Daminuță a sosit la echipa roș-albă în 2010, dar în vara aceluiași an a plecat. A bifat doar două meciuri pentru „câini” și susține că nu a avut șanse pentru că nu era sub contract de reprezentare cu Giovanni, fost impresar, în prezent consultant în privința transferurilor.

Daminuță, 31 de ani, poate evolua ca mijlocaș defensiv dar și în centrul apărării. E cotat acum la 125.000 de euro și e sub contract cu ACS Poli Timișoara.

A mai jucat la Modena, L’Aquila, Viitorul, FC Tiraspol, dar a trecut și pe la celebrele cluburi italiene Inter și AC Milan.

Dinamovistul care-l acuză pe Giovanni Becali că i-a distrus cariera: „El dicta totul! Știți doar ce putere avea! Nu aveam protecție și făceau improvizații în lot doar ca să nu joc”

De ce nu mai joacă Daminuță la nivel înalt? „Nici dacă omoram pe cineva nu fugeau așa de mine!”

Altfel, Daminuță critică implicarea lui Gigi Becali, vărul lui Giovanni Becali, asura echipei. E recunoscut faptul că Becali dictează schimbările și primul 11 la FCSB.

„Am aterizat la Dinamo când domnul Giovanni dicta și făcea totul în privința jucătorilor. Iar cine nu lua parte la masa bogaților…era greu să te impui la Dinamo. Am prins perioada când erau și cinci accidentați sau suspendați și se făceau improvizații. Din mijlocaș stânga intra fundaș central. Se făcea astfel încât eu să nu fiu nici măcar a cincea roată la căruță.

Mi-au pus repede și eticheta de petrecăreț. Eu ce am făcut mi-am asumat, nu am zis că am fost ușă de biserică. Dar, nu eram singur. Dacă mergeam într-un club 15 jucători, a doua zi eram amendat doar eu sau scos din lot. Asta pentru că nu aveam protecția impresarilor. Știți ce putere avea Giovanni asupra conducătorilor și a jucătorilor…ce să mai dezvoltăm subiectul că e ca și cum m-aș lupta cu morile de vânt” a declarat Cristian Daminuță la ProSport Live.

 

The post Dinamovistul îl acuză pe Giovanni Becali că i-a distrus cariera: „El dicta totul! Eu nu aveam protecția impresarilor” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă