Dinamo vrea să se întărească pentru duelul din Cupă cu FCSB: “Sperăm să mai aducem doi jucători de valoare!”

2 luni in urmă 1

 “Sperăm să mai aducem doi jucători de valoare!”Dinamo vrea să se întărească pentru duelul din Cupă cu FCSB: “Sperăm să mai aducem doi jucători de valoare!”

Situația de la formația din Ștefan cel Mare este una extrem de tensionată din toate punctele de vedere, dar cu toate acestea “câinii” anunță că vor mai face transferuri!

JOI, 04 FEBRUARIE 2021, 12:57

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

Elevii lui Jerry Gane nu au reușit să le facă pe plac suporterilor “alb-roșii”, care își doreau cu orice preț o victorie în fața rivalei de moarte. În urma acestui rezultat, Dinamo mai bifează o înfrângere în Liga 1 și al doilea eșec din acest sezon în derby-ul României, după partida tur, pierdută de “câini” cu scorul de 2-3.

Managerul sportiv al clubului, Mario Niculae, a vorbit la finalul duelului cu FCSB despre prestația echipei sale și a mărturisit că în meciul de aseară dinamoviștii nu le-au putut ține piept “roș-albaștrilor”. Totuși, oficialul lui Dinamo speră să mai facă transferuri până la meciul din Cupa României și să obțină astfel revanșa contra marei rivale.

“Din tribună, a fost un meci destul de urât, cu un joc încâlcit. FCSB este o echipă foarte puternică. Trebuie să fii foarte bine pregătit ca să îi ții piept și să nu faci greșeli. Din păcate, nu am luat niciun punct. Dar nu prea avem timp să ne plângem.

Mai avem nevoie de jucători! Sperăm să reușim săptămâna asta să aducem unul sau doi jucători și să încercăm să arătăm mai bine. Vrem să ne luăm revanșa cu FCSB în meciul din Cupă și sperăm să aducem un fotbalist de valoare și bine pregătit până la acel meci (n.r- Dinamo – FCSB, în sferturile Cupei României, se joacă pe 10 februarie).”

Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă