Dinamo visează la banii fraților Surkis! Cum s-ar putea implica pentru a salva clubul

1 lună in urmă 1

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2021, 19:05 / Actualizat luni, 29 martie 2021 19:19

Dinamo speră la o relație amicală, de susținere, din partea fraților miliardari Igor și Grigori Surkis, pentru început și la nivel de academii. 

Dinamo este în cursa contracronometru pentru obținerea sumei necesare licenței pentru Europa, mai având de strâns aproximativ 78.000 de euro pentru a închide situația, și-n acest sezon. Al doilea la rând în care suporterii s-au implicat pentru plata licenței sportive.

Situația trebuie rezolvată până mâine, de aceea au fost lăsate în continuare la vânzare bilete pentru amicalul de la Kiev - mai sunt 23.000 -, „meciul salvării" strângând până acum aproximativ 300.000 de euro. 

Mircea Lucescu, punte de legătură între Dinamo și frații Surkis

Mircea Lucescu s-a implicat nu doar în organizarea partidei din Ucraina, care a adus foarte mulți pentru dinamoviști, dar și în crearea unei relații cu frații Igor și Grigori Surkis, care conduc Dinamo Kiev, oameni ce au o avere estimată la 3,5 miliarde de euro. În urmă cu câțiva ani, prin intermediari, frații Surkis s-au interesat de posibilitatea de a investi sau de a prelua conducerea clubului din Ștefan cel Mare. 

Frații Igor și Grigori Surkis au primit carduri de membri Elite DDB, pentru ajutorul acordat „câinilor”

Colaborare Dinamo - frații Surkis?

Există posibilitatea ca pe viitor să funcționeze, mai ales prin intermediul lui Il Luce, o colaborare între cele două cluburi, pentru început la nivel de academii. 

Mai ales că a lui Dinamo București, mândria grupării, decade cu fiecare zi, ajungând duminică să bifeze un 0-11 la general în două confruntări cu Viitorul. Kievenii au de foarte mulți ani un centru uriaș, iar echipele de juniori ale clubului însoțeau prima formație în cantonamentele de iarnă și de vară.

Ucrainenii ar putea ajuta logistic și să trimită câțiva jucători la București, detalii ce vor mai dezbătute în următoarea perioadă. 

DDB Spania încearcă o colaborare cu Real Madrid

La fel, DDB Spania a demarat o acțiune asemănătoare pe tărâm iberic, acolo unde se încearcă o colaborare cu Real Madrid. S-a avansat în privința acelui proiect, rămânând de stabilit o punte de legătură la nivelul celor două programe socios, Dinamo și Real. 

Dar toate încercările din ultima vreme ale roș-albilor ar putea fi zădărnicite de Pablo Cortacero: spaniolul nu a renunțat la tentativa de a fi repus în funcția de președinte al CA, are noi procese cu clubul!

Cred că i-am contaminat și pe conducătorii lui Dinamo Kiev, cărora le-am spus ce înseamnă Dinamo București. Ceea ce a însemnat, ceea ce înseamnă și ceea ce va însemna și că ar fi bine ca între cele două echipe să existe permanent o relație de amiciție și de respect reciproc - Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

VIDEO Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Mircea Lucescu, punte de legătură între Dinamo și frații miliardari: „Cred că i-am contaminat și pe ei!”

Playtech: Saveta Bogdan a rupt tăcerea! Motivul INCREDIBIL pentru care NU a venit la înmormântarea Cornliei Catanga


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă