Dinamo, victorie în Europa! Succes clar în Austria, în primul tur din Cupa CEV la volei masculin

2 săptămâni in urmă 34

Dinamo nu se laudă doar cu echipa de handbal masculin, ci și cu formația de volei. Echipa din „Ștefan cel Mare” a învins-o cu 3-1 pe UVC Holding Graz, după ce a condus cu 2-0.

Formația noastră s-a impus în Austria, în prima manșă din primul tur al Cupei CEV, iar calificare este practic rezolvată, după o evoluție excelentă.

Tot miercuri a jucat, în aceeaşi fază, dar pe teren propriu, şi campioana Arcada Galaţi, scor 3-1 cu cehii de la VK Praga.
Returul este programat la aceeaşi dată, 17 noiembrie. Arcada Galaţi a început sezonul în Liga Campionilor, dar a fost eliminată dramatic în primul tur de formaţia cehă CEZ Karlovarsko, după ce reușise să câștige pe teren propriu.

Dinamo, victorie mare la Graz, în Cupa CEV

Dinamo a condus-o cu 2-0 pe UVC Holding Graz, chiar în Austria, iar echipa noastră s-a impus în cele din urmă fără mari emoții în Cupa CEV: 3-1.

În partida disputată în Austria, scorul pe seturi a fost 25-17, 25-19, 29-31, 25-22.

Dinamovistul Cherbeleață a pus cele mai multe puncte pe tabelă – 33, cu procentaj de 67% la atac. L-au urmat Gommans – 20p cu 73% procentaj la atac, Mihalcea 10p, Pașcan 6p, Kovacevic 4p, Bartha 3p.

Returul dintre Dinamo și UVC Holding Graz este programat pe 17 noiembrie, iar câştigătoarea din dubla manşă se califică în turul secund al competiţiei.

The post Dinamo, victorie în Europa! Succes clar în Austria, în primul tur din Cupa CEV la volei masculin appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă