Dinamo va schimba antrenorul și la echipa a doua! Emil Ursu nu a condus antrenamentul ”satelitului”

2 luni in urmă 2

UCL: Chelsea - Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL:  Bayern Munchen - Lazio, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Ursu a luat astăzi decizia de a pleca de la echipă, iar motivele nu sunt, momentan, cunoscute. Tehnicianul i-a anunțat pe tinerii jucători de la Dinamo II că nu va mai fi antrenorul echipei și nu a condus antrenamentul programat astăzi, notează Radio Dinamo1948.

Momentan, conducerea lui Dinamo nu a luat o decizie, dar cel mai probabil va fi numit un nou antrenor până la meciul cu Voluntari II de sâmbătă.

În Seria 4 din Liga 3, Dinamo II este pe locul șapte, cu 14 puncte, la egalitate cu Voluntari II, următoarea adversară din campionat a ”satelitului roș-alb”. CSA Steaua este lider în aceeași serie, cu 27 de puncte.

Gigi Mulțescu: ”Va fi mai greu acum”

Gigi Mulțescu a fost ”instalat” la prima echipă a lui Dinamo, după despărțirea de Jerry Gane.

”Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet, pentru care am mai făcut acest gest. Va fi mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai este timp, s-au pierdut puncte.

Am emoții ca la început, pentru că este vorba de soarta echipei. Sunt speranțe că putem salva echipa, trebuie să le jucăm bine pe toate. Acum este vorba de soarta echipei”, a spus noul antrenor al lui Dinamo

Etichete: dinamo , dinamo ii , emil ursu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă