„Dinamo, un tezaur îngropat” » Ce remarcă Gigi Mulțescu: „Situația e gravă”

1 lună in urmă 1

De asemenea, fostul mare fotbalist al roș-albilor remarcă 3 tineri ai „câinilor” și face o comparație între Moruțan, Man (FCSB) și Ahmed Bani.

„Dinamo, un tezaur îngropat”

„Lucrurile sunt în continuare grave. Nu știm nimic nou de atâta timp... Și e păcat, pentru că echipa asta are atâția jucători tineri și de mare perspectivă, Bani, Borcea, Măgureanu... Un tezaur îngropat! Poate în ceasul al 12-lea acești conducători se vor trezi și vor salva Dinamo. 

Uite, acum există oferte mari pentru Moruțan și Man, jucători în vogă. Eu îi compar cu Bani, un fotbalist de mare talent! Din păcate, nu este ajutat atât de mult de club. Eu zic că poate deveni un mare fotbalist, are calități”, a declarat Mulțescu pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Mulțescu, „retrogradat” de șefii lui Dinamo

În prezent directorul tehnic al lui Dinamo, Mulțescu a fost îndepărtat din postura de „principal” în luna august, când Pablo Cortacero&Co. au mizat pe Contra. „Guriță”, sătul de probleme financiare, a plecat și el din „haită”. Acum, antrenor principal este Jerry Gane.

Pentru Mulțescu, a fost al patrulea mandat la Dinamo, echipă pe care a mai antrenat-o între 1990 și 1991, în 2008 și în 2013.

VIDEO » Tîrcoveanu, de la „copilul lui Rednic” la „persona non grata”: „Nu m-a mai băgat în seamă”

Citește mai multe articole despre Dinamo:

DDB anunță parteneriate istorice pentru Dinamo, în valoare de 800.000 de euro/an: „Sunt două multinaționale din domeniul auto și financiar”2021, anul Apocalipsei la Dinamo? Răzvan Lucescu e categoric: „Se duce naibii fotbalul dacă dispare”

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Dan Negru, reacție clară despre salariul Andreei Esca. Câți bani câștigă și el la Antena 1: 'Sunt un fraier'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă