Dinamo și-a prezentat transferurile ca în vremurile bune: „Campania de achiziții nu se oprește aici. El va fi dirijorul!”

1 lună in urmă 29

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021, 14:25 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 14:33

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, i-a prezentat oficial astăzi pe cei patru jucători transferați de „câini” în ultimele zile: fundașii Răzvan Popa și Constantin Nica și mijlocașii Gabi Torje și Cosmin Matei. 

Oficialul celor de la Dinamo a anunțat și cine sunt ceilalți fotbaliști care vor ajunge în Ștefan cel Mare în următoarele zile. Cu zâmbetul pe buze, într-o atmosferă destinsă, Mureșan le-a făcut câte o scurtă prezentare noilor achiziții, numindu-l pe Torje „noul dirijor al echipei”.

Iuliu Mureșan: „Torje va prelua rolul de dirijor”

„Am reușit să deblocăm transferurile și să trecem la treabă. Concurența duce la lucruri bune, la progres. N-am mai vrut să aduc mulți jucători străini, ca înainte. Am vrut să aduc jucători români, pe care trecutul îi leagă de Dinamo. Au venit cu inima deschisă și vor să ajute aces club să ajungă pe locul pe care îl merită. 

Mai am doi jucători care au semnat și vin mâine-seară, atunci vor ajunge în București. Unul e Ivanovski, iar celălalt e portarul Plamen Iiev. Va mai veni un alt jucător care vine mâine. El e mijlocaș, poate juca și fundaș central, e un număr 8, un «box-to-box». 

Așadar, vor fi 7 jucători transferați. Oricum, campania de transferuri nu se oprește aici, putem aduce jucători liberi de contract și începând luni. Mă simt «arestat» de 4 dinamoviști valoroși, sunt încântat că sunt flancat de jucători adevărați, de dinamoviști. Toți au avut o dorință mare de a ajuta clubul, n-au venit pentru salarii. Torje e bine pregătit, va prelua rolul de dirijor în teren.  S-a schimbat deja aerul la Săftica, vă spun eu”, a declarat Iuliu Mureșan.

Torje mi-a spus că, dacă nu vine Cosmin Matei, ia el numărul 10. Seara s-au schimbat lucrurile. Ne-am înțeles cu Cosmin. Apoi, m-a sunat Torje: «Domnule președintele, pot să iau și numărul 9!» - Iuliu Mureșan

Gabi Torje: „Mi-am dorit foarte mult să revin la Dinamo”

„Dinamo e foarte importantă pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Am semnat, suntem aici, am venit să ajutăm Dinamo cât de mult putem noi. Nu vom face minuni, nu vom fi «Cei 4 Fantastici», dar ne vom dedica la fiecare antrenament. 

Vom intra când vom fi pregătiți să facem pasul. Mi-am dorit foarte mult să revin. Am mai discutat și cu alte cluburi din România, dar s-a întâmplat să nu semnez cu nimeni și să revin aici. Gabi Torje are nevoie de Dinamo, care e un brand. Eu sunt doar un jucător”, a explicat Torje, cel care va prelua tricoul cu numărul 9. 

Mi-am dorit să mă întorc la Dinamo, mă simt ca acasă și îmi doresc să progresăm. Sunt fericit că sunt aici - Cosmin Matei

Tot ce avem de făcut este să muncim și să ne dedicăm 100% clubului - Constantin Nica

Vreau să mulțumesc clubului că mi-a oferit această posibilitate. Sunt mândru să joc aici și sper să dovedesc că am valoarea necesară pentru a fi la Dinamo - Răzvan Popa

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo se transformă » Cum arată primul „11” al lui Bonetti după ultimele recrutări

UPDATE Dinamo și-a luat „decar”! „Câinii” au bătut palma cu un mijlocaș, Bonetti i-a pregătit numărul 10 + Torje a semnat!

Playtech: IREAL! Descoperirea care poate salva omenirea de covid! Antidotul șoc pe care l-au găsit specialiștii


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă