Dinamo și-a prezentat noul portar! Pe câți ani a semnat fotbalistul trecut pe la Girona și Almeria

2 months ago 2

LIGA 1  ·  DINAMO

Articol de - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020, 15:23 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 15:24

René Román Hinojo (37 de ani) este ultimul transfer oficializat de Dinamo. Noul portar a semnat un contract pe 2 sezoane și va fi rezerva lui Tomas Mejias la clubul din Ștefan cel Mare.

După ce au anunțat ieri că Straton nu mai face parte din calculele pentru sezonul viitor, dinamoviștii s-au mișcat rapid pe piața transferurilor și au găsit un portar trecut pe la mai multe echipe din Spania.

Portarul spaniol René Román Hinojo a efectuat vizita medicală efectuată la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a semnat un contract cu clubul Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado.

Sub contract cu UD Almería (Segunda Division), din vara anului 2017 până la începutul acestei luni, René Román Hinojo a evoluat în carieră pentru 12 echipe din campionatul spaniol: Arcos, Portuense, Betis B, Estepona, Cacereño, Cartagena, Barakaldo, Real Jaén, Llagostera, Girona, Almería și Ponferradina.

- scrie pagina oficială a dinamoviștilor

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV A plecat de la Dinamo, iar acum e la un pas de retragere! Ce i-au spus doctoriiFierbe vestiarul la Dinamo: jucătorii și Contra, duși cu vorba de Pablo Cortacero! Ce a promis din nou spaniolul

Ce i-a făcut milionarul român unei femei într-o mașină a șocat pe toată lumea. Anunțul făcut acum despre unul dintre cei mai bogați oameni din țară

Libertatea

Playtech: Cristi Chivu, anunțul mult așteptat de fanii săi! Cu cine a semnat românul
Read Entire Article
Powered By Seo Tools