Dinamo şi-a găsit antrenor! Clauza impusă de Mulţescu acţionarilor ca să preia din nou echipa

1 lună in urmă 3

UCL: Real Madrid - Atalanta, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Manchester City - Borussia Monchengladbach, marți, 22:00, Digi Sport 2

După ce "Jerry" Gane a demisionat la finalul meciului cu FC Argeş, scor 1-2, suporterii s-au oprit la Mulţescu, deşi pe listă se mai aflau Florin Bratu şi Cristiano Bergodi.

De altfel şi înaintea eşecului cu piteştenii, fanii au încercat şi variantele Mircea Rednic şi Dusan Uhrin, însă au fost refuzaţi, iar Gane a rămas în continuare. Dar despărţirea era iminentă.

Ce le-a cerut Mulţescu celor de la DDB ca să preia echipa

Pentru a accepta să preia echipa din nou, Mulţescu a cerut un nou contract în locul celui prin care primea 500 de euro, în care să aibă asigurări că nu va fi dat imediat afară, după cum anunţă doardinamo.ro, aşa cum a făcut Cortacero când l-a instalat pe Cosmin Contra.

Atunci, "Smurdul" a fost dat la o parte fără niciun regret şi păcălit de spanioli şi de Contra că va rămâne o persoană importantă în cadrul proiectului. Acum, spaniolul a lansat pe piaţă varianta că se "întoarce la Dinamo ca să rezolve toate problemele".

Pe 18 martie, Pablo Cortacero poate prelua puterea în club dacă Tribunalul București îi dă dreptate.

26 august 2020: Gheorghe Mulțescu: ”M-am întâlnit cu Cosmin. M-a întrebat dacă vreau să rămân”

În urmă cu şapte luni, dinamoviştii sperau chiar şi la Liga Campionilor. Inclusiv Gigi Mulţescu accepta să vină alt antrenor dacă era spre binele clubului. Minţiţi de Pablo Cortacero, speranţele s-au nărui rapid şi a devenit clar că spaniolul nu are niciun ban. Acum, suporterii acţionari din DDB fac eforturi imense pentru ca echipa să primească Licenţă pentru Liga 1.

Mi-a propus conducerea. Și Bălănescu, și Rufo. M-am întâlnit acum și cu Cosmin. Interesant! M-a întrebat dacă vreau să rămân, că are nevoie de experiența mea. Mă gândesc.

Sper să ajungem undeva la mijloc, toată lumea dorește să colaborăm. Sigur că Dinamo este o prioritate. Trebuie să mă gândesc și la mine. Dacă apare o opțiune din punct de vedere financiar bună... sigur că mă gândesc”, spunea la vremea respectivă Mulțescu.

Etichete: gigi multescu , antrenor dinamo , ddb , pablo cortacero , contract multescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă