Dinamo se umple de bani cu transferul lui Deian Sorescu: e ca și vândut în Polonia! Ce sumă va încasa formația din „Ștefan cel Mare” și unde ar putea pleca și Steliano Filip

6 zile in urmă 7

Deian Sorescu este ca și vândut în Polonia, Dinamo urmând să încaseze 700.000 de euro în schimbul său, pe când Steliano Filip este aproape de un transfer în Ungaria.

Conturile lui Dinamo vor lua o gură de oxigen în această iarnă, Deian Sorescu fiind ca și vândut echipei poloneze Legia Varșovia, care va achita 700.000 de euro în schimbul său. Extrema „câinilor” a anunțat în această iarnă că vrea să plece cu orice preț din Șos. Ștefan cel Mare după ce suporterii l-au dezbrăcat de tricoul de joc la finalul meciului de campionat cu CS Mioveni.

Un alt fotbalist ca și plecat de la Dinamo este Steliano Filip, care este pe lista de achiziții a maghiarilor de la Mezokovesd. De asemenea, Plamen Iliev dorește să plece și are trei opțiuni în acest moment.

Deian Sorescu, Steliano Filip și Plamen Iliev pleacă de la Dinamo

Dinamo va rămâne în această iarnă fără trei jucători de bază, Deian Sorescu, Steliano Filip și Plamen Iliev fiind ca și plecați de la formația din Șos. Ștefan cel Mare, a anunțat Eurosport. În schimbul primului dintre ei, „câinii” vor încasa o sumă bună, 700.000 de euro, însă mai mică decât ce și-ar fi dorit – șefii anunțând în trecut că sunt dispuși să renunțe la serviciile internaționalului pentru un milion de euro.

Deian Sorescu este ca și plecat la Legia Varșovia, formație aflată într-o situație sportivă similară cu a lui Dinamo. Echipa din capitala Poloniei este pe locul 17 în campionat, din 18 echipe, și se luptă pentru evitarea retrogradării. Legia a participat, însă, în acest sezon în grupele Europa League, unde le-a învins pe Spartak Moscova (1-0) și Leicester (1-0), astfel că a primit bani de la UEFA și își permite să investească în transferuri.

Steliano Filip este aproape de formația de pe locul 6 din Ungaria, Mezokovesd, iar portarul Plamen Iliev are de ales din trei oferte. Șefii lui Dinamo nu vor să le permită acestora să plece fără să primească o sumă de transfer în schimbul lor.

The post Dinamo se umple de bani cu transferul lui Deian Sorescu: e ca și vândut în Polonia! Ce sumă va încasa formația din „Ștefan cel Mare” și unde ar putea pleca și Steliano Filip appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă