Dinamo se afundă spre dezastru! Vlad Achim, dezvăluiri șocante: „Este o indisciplină incredibilă! Așa nu se mai poate!” Ce acuză mijlocașul după eșecul cu Poli Iași

2 săptămâni in urmă 1

Dinamo pierde la Poli Iași, 0-1, iar Gigi Mulțescu ratează revenirea pe banca echipei. Vlad Achim a avut o reacție incredibilă după meci. Mijlocașul a vorbit despre indisciplina din teren. „Este poate cea mai dezamăgitoare înfrângere de până acum”, a reacționat jucătorul.

Gigi Mulțescu a revenit pe banca lui Dinamo pentru al cincilea mandat. SMURD-ul l-a înlocuit pe Jerry Gane, dar Dinamo pare să continue drumul spre dezastru, în ciuda mesajelor de mobilizare venite din partea suporterilor.

Dinamo a fost iertată la Iași și de un penalty, pe care arbitrul nu l-a dictat la un henț al lui Andrei Blejdea.

Dinamo se afundă spre dezastru! Vlad Achim, dezvăluiri incredibile: „Este o indiciplină incredibilă! Așa nu se mai poate!”

„Poate cea mai dezamăgitoare înfrângere de până acum. În seara asta obiectivul nostru a devenit salvarea de la retrogradare, dar va fi greu să îndeplinim și acest obiectiv.

Este o indisciplină în teren ce nu am întâlnit niciodată! Am fost la o echipă aflată în faliment, dar așa indisciplină eu nu am întâlnit.

Domnul Mulțescu a încercat să găsească un sistem de joc, în care să creeze superioritate în zona de mijloc. Ne-au dat gol și nu am mai reușit să producem mai nimic.

Indisciplina din teren întrece orice limită. Așa ceva nu se poate. Orice echipă te poate învinge, dar la fel de bine poți să învingi orice echipă. Ei au un moral slab, dar noi dacă nu ne revenim, nu putem să batem pe nimeni”, a declarat Vlad Achim după meci.

Ultimele două partide din sezonul regular pentru Dinamo vor fi cu CFR Cluj și Academica Clinceni.

Poli Iași – Dinamo 1-0. ECHIPELE DE START:

POLI IAȘI: Brănescu – Onea, R. Popa, Baxevanos, Bușu – De Iriondo, Passaglia – Almada Soares, Vanzo, M. Stan – Djuranovic
REZERVE: Axinte, Calcan, Gaitan, Cabral, Alvarez, F. Cristea, Acosta, Flores, Cană
ANTRENOR: Nicolo Napoli

DINAMO: Eșanu – R. Grigore, Puljic, Ehmann – Sorescu, P. Anton, V. Achim, A. Radu – Fabbrini – Blejdea, Moldoveanu
REZERVE: Kongshavn, G. Crețu, Nepomuceno, Mihaiu, Morsay, Stan, Bani, Stere, Bordușanu
ANTRENOR: Gheorghe Mulțescu

Stadion: „Emil Alexandrescu” (Iași)
Arbitru: Viorel Flueran, Adrian Popescu, Valentin Dumitru

The post Dinamo se afundă spre dezastru! Vlad Achim, dezvăluiri șocante: „Este o indisciplină incredibilă! Așa nu se mai poate!” Ce acuză mijlocașul după eșecul cu Poli Iași appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă