„Dinamo, Scary Movie”. Jerry Gane, declarația zilei după meciul cu Clinceni: „Parcă a fost un film horror!”. Ședința care îi va decide viitorul

2 luni in urmă 22

Jerry Gane nu știe dacă va mai continua la Dinamo, iar tehnicianul a dat cărțile pe față după remiza de la Clinceni, vorbind despre „filmul horror” din „Ștefan cel Mare”, cu jucători neplătiți și promisiuni neonorate.

Antrenorul crede că Dinamo merita chiar toate punctele în partida de la Călărași și spune că are nevoie de liniște după perioada grea pe care a traversat-o împreună și cu Cosmin Contra.

Duelul dintre Clinceni și Dinamo a fost LIVE VIDEO ONLINE pe prosport.ro.

Jerry Gane, despre scenariul horror de la Dinamo: „Parcă a fost un scary movie!”

„Eu cred că am fost echipa care a controlat jocul și meritam mai mult de un punct, am început bine din prima repriză, am controlat partida, am dat gol prin Paul. E foarte greu să te aperi cu 8-9 jucători care stau în propria jumătate, o echipă cu un moral foarte bun. Eu trebuie să felicit jucătorii și îi respect pentru modul în care au jucat. Prin ce am trecut lunile astea, parcă a fost un scary movie, un film horror, singurele momente frumoase au fost jocurile… restul… mințiți, nu știu, foarte greu”, a spus la final Jerry Gane, vizibil apăsat de situația de la Dinamo, care a marcat prin Paul Anton la Călărași.

Tehnicianul nu știe dacă va mai continua la Dinamo, iar acum se gândește doar la o perioadă mai liniștită, după tensiunea din ultimele luni: „În momentul acesta am nevoie de liniște, știu că mâine va fi o ședință, să vedem cine va prelua conducerea, știu că suporterii vor să facă lucruri pozitive în acest sens. Trebuie să vedem câți jucători rămân, e foarte greu să vorbesc acum, sunt multe lucruri de pus la punct”.

Dinamo ar putea fi preluată din 2021 de Dario Bonetti: italianul a fost adus de fani în România, iar tehnicianul a acceptat să lucreze gratis.

The post „Dinamo, Scary Movie”. Jerry Gane, declarația zilei după meciul cu Clinceni: „Parcă a fost un film horror!”. Ședința care îi va decide viitorul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă