Dinamo s-a înțeles cu un fost jucător de la FCSB și CFR Cluj. Va fi al șaptea transfer al verii pentru „câini”

1 lună in urmă 31

Dinamo s-a înțeles cu un fost jucător de la FCSB și CFR Cluj. Este vorba de internaționalul moldovean Cătălin Carp (27 de ani), rămas liber de contract după experiența din Rusia, de la Tambov.

Va fi al șaptelea transfer pe care Dinamo îl va realiza, în această vară. „Câinii” i-au prezentat, până acum, pe Gabriel Torje, Constantin Nica, Robert Popa și Cosmin Matei.

Alți doi jucători vor fi ajunge în „Ștefan cel Mare”. Este vorba de fostul portar al celor de la Astra Giurgiu sau Ludogoreț Razgrad, bulgarul Plamen Iliev și fostul atacant de la CFR Cluj și Astra Giurgiu, macedoneanul Mirko Ivanovski.

Dinamo transferă un fost jucător de la FCSB și CFR Cluj

Al șaptelea jucător pe care Iuliu Mureșan îl va aduce la Dinamo este Cătălin Carp, fotbalist cu 36 de meciuri și 2 goluri în naționala Moldovei.

Fotbalistul este liber de contract după ce s-a despărțit de Tambov și, conform GSP, și-a dat acordul de a se întoarce în România. Carp poate evolua atât fundaș central, cât și mijlocaș la închidere.

În cariera sa, moldoveanul a mai evoluat pentru echipele de juniori de la Dinamo Kiev, la CFR Cluj, FCSB, Viitorul Constanța și Ufa.

  • 90 de meciuri, 3 goluri și 3 pase de gol pentru Ufa
  • 20 de meciuri și o pasă de gol pentru CFR Cluj
  • 18 meciuri pentru Viitorul Constanța
  • 13 meciuri și o pasă de gol pentru FCSB

În 2015, Cătălin Carp semnase cu FCSB un contract pe patru ani. Conducătorii clubului aveau mare încredere în calitățile sale. Era considerat omul potrivit pentru a-l înlocui pe Gabriel Tamaș.

Nu și Gigi Becali. După doar 13 meciuri, omul de afaceri l-a trecut pe „linie moartă” și la scurt timp l-a cedat liber de contract la Viitorul Constanța. Nici Gheorghe Hagi nu a fost cucerit de randamentul lui Carp, iar fotbalistul a ajuns în Rusia.

În ianuarie 2017, Carp ajungea în Rusia, la Ufa, iar din acel punct începe ascensiunea sa. A fost pe lista lui Rubin Kazan, însă a ajuns la Tambov, în februarie 2021.

The post Dinamo s-a înțeles cu un fost jucător de la FCSB și CFR Cluj. Va fi al șaptea transfer al verii pentru „câini” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă