Dinamo riscă să rămână fără antrenor! Anunțul apocaliptic făcut de DDB: „Urmează o perioadă cu turbulențe majore!”

1 lună in urmă 36

DDB a postat un mesaj, pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, în care anunță că urmează vremuri tulburi la Dinamo.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vara anului trecut, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”. Astfel că echipa este ținută în viață de membrii cotizanți din programul „DDB”.

Dinamo a terminat sezonul, recent încheiat, pe locul 5 din play-out.

Dinamo riscă să rămână fără antrenor

DDB susține că mai mulți jucători ar putea pleca de la Dinamo, în următoarea perioadă, din cauza problemelor financiare ale echipei. Astfel că, formația din „Ștefan cel Mare” riscă să-l piardă inclusiv pe antrenorul Dusan Uhrin.

„Urmează o perioadă cu turbulențe majore la Dinamo. Jucătorii își depun memorii, Uhrin are nevoie să audă soluții din partea conducerii, clubul are interzis la transferuri. Soluțiile nu pot veni decât dinspre DDB, din păcate. Suntem singurii care ținem clubul în viață și nu ne putem permite să ne oprim. În momentul în care o facem, Dinamo moare!

Memoriile depuse sunt normale, jucătorii au familii, unii sunt pe final de carieră, așa că așteaptă măcar un salariu. În cazul în care clubul nu îl poate plăti, vor să devină liberi de contract, pentru a-și putea câștiga pâinea în altă parte. Acesta este sfatul primit de la impresari, în majoritatea cazurilor. Riscăm să pierdem jucători pe care putem lua bani din transferuri. TREBUIE SĂ EVITĂM ACEST LUCRU CU ORICE PREȚ!

E obligatoriu să REZISTĂM până intră următoarea tranșă din drepturi TV sau până reușim un transfer! DDB caută soluții, batem în continuare la uși! Din fericire, prețul este doar 5 LEI, costul unui bilet, vitală este implicarea!

Timpul a trecut, așa că Dinamo a intrat iar în zona de risc. Dacă nu reușim să achităm măcar un salariu, jucători importanți vor fi declarați liberi de contract. Mai mult decât atât, riscăm să îl pierdem și pe Uhrin, pentru că nu ar mai avea jucători pe care să se bazeze! DDB depune eforturi pentru a reuși să deblocăm și transferurile! Atenție! Nu trebuie să ne panicăm, ci doar să ne facem datoria de suporteri în continuare”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

The post Dinamo riscă să rămână fără antrenor! Anunțul apocaliptic făcut de DDB: „Urmează o perioadă cu turbulențe majore!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă