DINAMO. Ricardo Grigore reacționează: „Eu asta vreau!”» Cum gândesc fotbaliștii lui Dinamo: „Cine conduce clubul?!”

1 lună in urmă 15

Dinamo – Gaz Metan se joacă miercuri, de la 20:00. Partida e liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look Sport+ și Digi Sport.

Internaționalul de tineret a dorit să precizeze și să-i anunțe pe fani că vrea să continue în Ștefan cel Mare! „Rici" a crescut în Ștefan cel Mare ca junior și a adunat, la nivelul seniorilor, 61 de partide și 4 goluri în campionat. El a fost unul dintre oamenii importanți și în stagiunea curentă, în care a evoluat de 11 ori în Liga 1. 

Ricardo Grigore: „Cine conduce Dinamo? Eu nu știu!”

„Nu am cerut nicio reziliere, puteți vorbi cu board-ul DDB! Nu am avut discuții vizavi de vreo plecare. Am văzut că au apărut informații zilele trecute că sunt dorit de CFR Cluj, habar n-am, nu am vorbit cu nimeni. 

Nu vreau să plec, nu s-a pus problema să plec. Sper ca mâine (n.red - cu Gaz Metan, miercuri seară) să fiu în lot. Am avut niște dureri la gleznă, e vorba de o entorsă, am jucat cu injecții, și eu, și Ante Puljic, de aceea am avut nevoie de o pauză și nu am evoluat în primele trei etape din 2021. Sper că voi fi OK. Și să revin cât mai repede să joc. 

A rămas să ne bage banii. Cum cine? Păi în momentul ăsta cine conduce clubul? Că eu, unul, nu știu. De fapt, cei de la DDB conduc, fiindcă din partea cealaltă ne-am lămurit. Cei de la DDB ne-au băgat mai de multă vreme un salariu, acum câteva săptămâni, au anunțat și luni că ne vor plăti pe mai mulți. Eu mai am contract până în 2024 și vreau să mi-l duc la capăt”, a comentat Grigore pentru GSP.RO.

VIDEO Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo face rost de 500.000 de euro, dar bucuria nu este deplinăEXCLUSIV Ionuț Negoiță respinge varianta lansată de Cornel Dinu și le spulberă speranțele fanilor lui Dinamo: „Nu are nicio legătură cu realitatea” + ce garanții i-a arătat Cortacero

Un român a tras cu aspiratorul 56.870,50 € din seiful unui magazin Lidl din Germania și a povestit apoi cum i-a cheltuit

Libertatea

Playtech: De ce a dat-o Mihai Gâdea afară pe Diana Șoșoacă din emisiune. Ce i-a putut zice avocata de l-a scos din sărite
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă