Dinamo, refuz după refuz! „Câinii” nu-și pot rezolva încă cea mai mare problemă din echipă

1 lună in urmă 1

Dinamo caută un portar cu experiență pentru un sezon dur de primăvară. Roș-albii îi au în prezent pe Mihai Eșanu, 22 de ani, 4 meciuri în Liga 1, și pe Aleksandr Mitrovic, 17 ani, care încă nu a debutat într-o partidă oficială.

„Câinii" și-au pus toate cunoștințele la lucru, fără succes momentan. Ultima tentativă este un portar polonez, uriașul de 1,99 metri Marcin Bulka, 21 de ani, fotbalist care a fost achiziționat de PSG de la Chelsea în 2019. Românii au pus ochii pe el în condițiile în care Bulka a fost împrumutat la Cartagena, în divizia secundă spaniolă, dar acolo a pierdut prim-planul, adunând doar cinci prezențe. 

Dinamo, refuzată de Marcin Bulka

Astfel că dinamoviștii au tras speranță că-l pot aduce pe Bulka, fie și temporar, până la vară. Bulka a fost internațional la toate reprezentativele de juniori ale Poloniei, inclusiv la cea U21. Are și o apariție în tricoul campioanei Franței, sezonul trecut, într-o victorie cu Metz, scor 2-0. Doar că Dinamo are șanse infime să-l aducă. Francezii anunță că acesta va juca până la finele sezonului la codașa Chateroux, ultima clasată din Ligue 2!

Zilele trecute, Dinamo a fost în negocieri avansate cu rusul Yuri Logidin, ex-Zenit St. Petersburg, doar că, deși se puteau înțelege din punct de vedere financiar până la vară, fotbalistul a declinat oferta și a ales Geanina (Grecia) din cauza situației financiare a grupării bucureștene. 

Echipa s-a reorientat și a intrat pe pista Riccardo Piscitelli, care a acționat Dinamo în judecată la FIFA. Mario Nicolae a negociat cu directorul sportiv de la Nacional Funchal, iar antrenorul lusitanilor nu a fost de acord să-l elibereze pe italian, chiar dacă a ajuns rezervă.

Dinamo a adus un preparator spaniol

Dinamo a stat câteva luni fără un preparator fizic, după ce, în timpul mandatului lui Cosmin Contra, l-a avut pe cel mai bine plătit din România, Javi Reyes. Roș-albii l-au adus pe Mikel Guillén, care a avut recomandări de la mai mulți specialiști din Spania. Mikel Guillén a lucrat mulți ani în Asia. În ultimii 3 ani a pregătit fizic o formație din India, Bengaluru. Mai are în CV formații ca C.D Sarinena, E.D. Ejea, Sischuan Jiujiuai și Beijing Huawen, ultimele două din China. Ibericul nu are absolut nicio legătură cu managementul spaniol al lui Pablo Cortacero, el venind pe filiera lui Mario Nicolae

VIDEO Cornel Dinu îl atacă pe Pablo Cortacero: „Nu credeam că poate exista un asemenea personaj”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Au bătut palma cu Paul Anton! » Adam Nemec negociază dur cu DDBEXCLUSIV Nicolae Badea, încă un pas major spre Dinamo! Pe cine vrea să numească manager general, șef peste tot clubul

Reacția senatoarei AUR, Diana Soșoacă, după incendiul de la Matei Balș. Incredibil ce face în fața spitalului

Libertatea

Playtech: Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, VEDETĂ pe un site pentru adulți. Din ce face mulți bani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă