Dinamo primește o nouă lovitură! Două legende ale clubului și-au recuperat în instanță salariile restante. Datoria care poate pune în pericol licența pentru Liga 1

1 lună in urmă 2

Dinamo are din nou probleme uriașe. Și pe teren, după ce a fost umilită de Viitorul, dar și la Comisiile FRF, unde a pierdut mai multe procese. Mai mulți angajați, printre care și fostele glorii Ionel Augustin și Gică Mihali, au dat clubul în judecată și și-au câștigat în instanță salariile restante. Gruparea din „Ștefan cel Mare” are acum o nouă datorie de 50.000 de euro, care se adaugă celor mai bine de 800.000 de euro de care clubul are nevoie pentru a obține licența pentru Liga 1.

Dinamo a uitat de angajați, dar și de fostele glorii. Ionel Augustin și Gheorghe Mihali au dat clubul în judecată pentru cinci salarii restante. Alături de ei, în acest demers, au fost și alți angajați care stau cu buzunarele goale pentru că nu și-au primit banii.

„Mă aflu într-o situație critică, sunt foarte afectat. Mi-am depus memoriu la FRF, am cinci salarii restante și nu credeam, vreodată, că o să trec prin așa ceva. Nu aș fi făcut așa ceva, dacă m-ar fi sunat oricine, Discobolul, portarul de la RIN, nu știu, cine conduce acest club!”, declara Ionel Augustin la începutul lunii.

În ultima săptămână, reclamanții au primit vești bune. Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF le-a dat dreptate, iar Dinamo trebuie să achite urgent salariile. Suma totală nu este deloc mică, ținând cont de situația clubului. Este vorba de 50.000 de euro, susține Fanatik.

Dinamo are emoții din cauza licenței pentru Liga 1

Deciziile de pe data de 25.02.2021 nu sunt definitive și există posibilitatea apelului, în termen de cinci zile. Dacă lucrurile rămân așa, Dinamo are o nouă problemă. Clubul trebuie să scape de toate restanțele până din anul 2020 până la data de 31 martie 2021.

Fanii din DDB au început să strângă bani pentru plata licenței, iar în urmă cu o săptămână anunțau că gruparea din „Ștefan cel Mare” are nevoie de 863.000 de euro. Asta în cazul în care nu mai apar alte datorii.

Cosmin Contra și Javi Reyes sunt și ei în litigiu pentru recuperarea unor salarii restante. Fostul antrenor al „roș-albilor” și secundul său au primit termen pentru 4 martie.

The post Dinamo primește o nouă lovitură! Două legende ale clubului și-au recuperat în instanță salariile restante. Datoria care poate pune în pericol licența pentru Liga 1 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă