Dinamo poate rămâne fără antrenor! Gigi Mulțescu ia în calcul să plece: ”N-am puterea să continui. Mă simt inutil!”

1 lună in urmă 14

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

La interviul de după joc, Gigi Mulțescu a transmis, vizibil afectat de rezultat și de jocul echipe, că se simte ”inutil” și că se va ”pune la dispoziția conducerii”, considerând că un alt antrenor ar putea obține mai mult.

Gigi Mulțescu se gândește să plece de la Dinamo

Nu cred că mai am puterea să mai continui. Mă gândesc să mă pun la dispoziția conducerii, să vedem ce vor. Vom vorbi acum, mâine, poimâine. Pe lângă faptul că am primit trei goluri foarte ciudate, din cornere și lovituri libere, lucrurile n-au stat cum trebuie.

Trăiesc o senzație, nici nu găsesc cuvintele. Mă simt inutil, poate n-am făcut ce trebuia să fac. Cu toate că m-am confruntat cu multe situații de-a lungul carierei, dar acum mi-e tare greu, e foarte ciudat.

Poate cineva mai pregătit, mai inspirat, poate face altceva. Nu vreau să dau bir cu fugiții, dar mi-e foarte greu”, a declarat Gigi Mulțescu.

În același timp, antrenorul a recunoscut că este dezamăgit atât de prestația unor jucători, cât și de ieșirile din afara terenului, Mihai Eșanu, Ricardo Grigore, Florin Bejan, Paul Anton și Robert Moldoveanu fiind surprinși în urmă cu două zile la o petrecere, unde nu a fost respectată nicio normă anti-COVID.

De câțiva jucători sunt foarte dezamăgit. De-asta am și făcut schimbări. Dar dacă n-ai execuții, e greu. Meciul pe care l-am pierdut la Cluj a contat foarte mult.

Sunt acte de indisciplină care nu sunt în regulă, eu n-am știut. Sunt lucruri care nu sunt normale. E bine să analizăm și să luăm cea mai bună decizie, pentru binele clubului”, a recunoscut Gigi Mulțescu.

Etichete: gigi multescu , antrenor dinamo , dinamo academica clinceni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă