Dinamo plânge după Mihai Eșanu! Portarul Gudmund Kongshavn, două goluri printre picioare în meciul cu Gaz Metan Mediaș | VIDEO

3 săptămâni in urmă 16

Gudmund Kongshavn, portarul norvegian în vârstă de 30 de ani al lui Dinamo, a încasat rușinos două goluri în meciul cu Gaz Metan Mediaș.

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo se joacă ACUM, în cadrul etapei a treia din play-out-ul Ligii 1.

Medieșenii au deschis scorul în minutul 14, când Vlad Morar a pătruns în careu pe partea stângă și a șutat printre picioarele portarului Gudmund Kongshavn.

Portarul Gudmund Kongshavn, două goluri printre picioare în Gaz Metan Mediaș – Dinamo

După un sfert de oră, Gaz Metan a majorat diferența. Ronaldo Deaconu a pasat foarte bine pentru Ricardo Valente, în colțul careului mic, iar lusitanul a trimis și el tot printre picioarele portarului lui Dinamo.

Deian Sorescu a fost cel care a readus speranța în tabăra „câinilor”, în minutul 35, când a profitat de o greșeală a apărării medieșene. Mihai Velisar a scăpat mingea, aceasta a ajuns la Sorescu, iar jucătorul lui Dinamo a redus din diferență la Mediaș.

Totuși, diferența de un gol nu a durat pentru mult timp. Gaz Metan a marcat din nou, în minutul 39, când Ronaldo Deaconu a șutat din afara careului, același Gudmund Kongshavn s-a aruncat cu întârziere și a mingea a intrat în poartă, ducând scorul astfel la 3-1 pentru medieșeni.

The post Dinamo plânge după Mihai Eșanu! Portarul Gudmund Kongshavn, două goluri printre picioare în meciul cu Gaz Metan Mediaș | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă