DINAMO. PCH nu mai are răbdare cu Pablo Cortacero: „E un om de paie, un papagal, iar profitorii spală bani!” » Planul pentru a se răzbuna pe spanioli

1 lună in urmă 6

Într-un mesaj postat pe Facebook de Peluza Cătălin Hîldan, fanii continuă să-l critice pe iberic și cer autorităților din România să ia măsuri și să investigheze situația de la Dinamo.

Fanii lui Dinamo se răzbună pe spanioli

În comunicatul PCH, dinamoviștilor li se cere să ia o măsură inedită: să nu mai folosească produse sau alimente care sunt din Spania.

«Hoților! Noi tot vom salva Dinamo din mâinile voastre, dar ne pare rău că niciunul din milioanele de români care știu ce-ați făcut nu se vor mai atinge de vreun lucru care vine din Spania.» Cam așa le strigăm și noi lui Melero, lui Cortacero, lui Couto, lui Rufo și tuturor celor care fac parte din acest grup infracțional organizat. 

În afară de plângerile penale care-i așteaptă pe toți săpașii, se mai întâmplă ceva. Un fenomen care se va rostogoli și va fi greu de ținut în frâu. 

Asta după ce sute de suporteri au scris Ambasadorului Spaniei, au cerut un răspuns și au fost ignorați cu desăvârșire. Ne-au scris câțiva câini care astăzi vor merge la banca spaniolă unde au conturi deschise. Vor închide totul și se vor muta la alte bănci. 

Ne-au scris tineri care au printat zeci de mii de stickere pe care scrie «Made in Spain? No, gracias! Jos labele de pe Dinamo!» Acum împânzesc orașele cu așa ceva. E greu cu câinii! E foarte greu! Nu doar pentru că suntem mulți, ci mai ales pentru că suntem implicați și pentru că suntem creativi. 

Unii vor spune «Ce treabă are Spania cu Cortacero!?» Tocmai asta e ideea. Cortacero e un om de paie, un paravan al unor personaje influente din fotbalul spaniol.  L-au pus pe papagal în față și dacă noi ne luptăm doar cu el, ei și-au atins scopul. Tocmai pentru asta e pus acolo. Să încaseze el și toți profitorii să-și vadă liniștiți de spălarea de bani și de distrugerea unui club de tradiție din Europa. Nu ne mai atingem de nimic roșu și galben!! 

Vom mânca și corcodușe dacă e nevoie, doar ca să vedem cum se strică pe tarabe fructele care vin din Spania. Made in Spain? No, gracias! Jos labele de pe Dinamo! 

Solicităm autoritățile din România să se autosesizeze în legătură cu ceea ce se întâmplă la Dinamo! Culmea, chiar la clubul din curtea Ministerului de Interne. Apreciem că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunilor de:

Înșelăciune, art. 244 CP

Gestiune frauduloasă în formă agravată, art. 242, alin. 1 și alin. 3

Constituire de grup infracțional organizat, art 367 CP

Spălare de bani, Art 49 lit a) și b) din Legea 129/2019

Cerem ca fostul acționar majoritar, alături de toți cei implicați în tranzacția vânzării clubului, să fie audiați ca martori 
– Comunicat PCH

 VIDEO Mihai Stoichiță, despre situația de la Dinamo: „Entuziasmul ăsta pe burta goală nu-i poate ține prea mult”

  Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Craiova speră să dea lovitura! Oltenii au început negocierile pentru Juan Camara: vor să aplice „metoda Dinamo”DDB face luni un nou asalt pentru transferul cerut de Gane: „E greu, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo”

„Te omor în numele copilului meu”. De ce nu fac oamenii loc unei ambulanțe care vine pentru altcineva?

Libertatea

Playtech: Anunțul ȘOCANT făcut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se întâmplă cu partidul AUR
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă