Dinamo, parteneriat de senzație cu Real Madrid! DDB, anunțul momentului: „În maximum două săptămâni ne întâlnim!”

1 lună in urmă 1

Dinamo caută sprijin financiar în Spania, iar cei de la DDB anunță că sunt chiar pe punctul să reușească un parteneriat de senzație cu Real Madrid.

Cei de la DDB Spania speră ca juniorii lui Dinamo să fie ajutați de marele club din La Liga și dau exemplul clubului Oviedo. Fostul club al lui Marius Lăcătuș a fost sprijinit de madrileni într-un moment teribil de greu.

Dinamo are emoții destul de mari în privința obținerii licenței, iar pe plan sportiv lucrurile nu merg prea bine în Liga 1. În schimb, echipa lui Ionel Gane a reușit calificarea în semifinalele Cupei, după victoria cu Dunărea Călărași, scor 3-1.

Dinamo, parteneriat formidabil cu Real Madrid: „Există precedentul Oviedo!”

„În maximum două săptămâni ar urma să avem o întâlnire cu oameni din staff-ul lui Real. Primul obiectiv vizat e să obținem eventual echiparea completă a centrului de juniori de la Dinamo. Dar poate și un minim ajutor financiar către DDB Spania, mai ales că există precedentul când i-au sprijinit pe cei de la Oviedo cu 100.000 de euro într-un moment în care clubul trecea printr-o criză profundă”, a spus Dragoș Sterpu, membru DDB.

DDB Spania le-au prezentat spaniolilor cum s-a născut noul proiect, amintind și de celebra farsă pe care „câinii” au făcut-o rivalei FCSB. Printre membrii DDB este și Nicolae Stanciu, fostul jucător al rivalei FCSB: „Sigla DDB s-a născut pe 16 august 2016 în România, iar evenimentul e cunoscut drept cea mai mare farsă de pe planetă. Concret, fanii lui Dinamo București s-au prezentat drept cei mai pricepuți în scenografii ale tribunei, iar proprietarul Steaua București și oficialii clubului au acceptat să se ocupe de scenografia partidei Steaua – Manchester City”.

The post Dinamo, parteneriat de senzație cu Real Madrid! DDB, anunțul momentului: „În maximum două săptămâni ne întâlnim!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă