DINAMO. Pablo Cortacero renunță la Bogdan Bălănescu! A anunțat pe cine aduce în locul lui: „A scris multe cărți”

5 luni in urmă 17

După ce adus mai mulți jucători spanioli în lot și l-a ales pe Marcos Rubino pentru a se ocupa de Academia Dinamo, Pablo Cortacero îl schimbă și pe Bogdan Bălănescu, tot cu un iberic. Alex Couto Lago va fi noul director general al lui Dinamo, înlocuindu-l pe Bălănescu, cel căruia fanii i-au cerut demisia de mai multe ori.

„Acum vom organiza totul și la birouri, cu noul director general. Ne vor ajuta să facem un club și mai mare. Noul director general al lui Dinamo este o persoană foarte pregătită. A fost antrenor de fotbal, a fost la Compostela. A scris multe cărți și e foarte profesionist. Cred că va ajuta foarte mult în noua structură a lui Dinamo. Numele lui este Alex Couto”, a declarat Pablo Cortacero pentru doardinamo.ro.

Cine a Alex Couto 

Alex Couto este un antrenor cu licență PRO și cu o diplomă în economie. A antrenat echipe precum SD Ordenes, SD Compostela, Atlético Ribeira, Montañeros de A Coruña. A lucrat în radio, televiziune și pentru mai mute reviste și a publicat diferite cărți despre fotbal.

Alex Couto, noul director general al lui Dinamo

În ultima perioadă a fost analist și consultat pentru mai multe cluburi și a ținut mai multe conferințe pe teme legate de fotbal și tactică.

VIDEO Cosmin Contra anunță noi transferuri: „Ne dorim încă 3-4 jucători”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Nu scapă nimeni! Ce se întâmplă ACUM la Dinamo » Anunțul conducerii: „Va fi analizat tot!”Fabulos! Ce vrea să facă Dinamo cu Diego Capel: „Luni dau răspunsul”

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, l-a făcut praf pe Nicușor Dan. „Gabi a fost...„

Libertatea

Playtech: Ce scrie în diploma de studii a lui Nicușor Dan. Contracandidații lui ar trebui să se teamă de asta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă