DINAMO. Pablo Cortacero, document exploziv! Cum vrea să îl readucă pe Dorin Șerdean la echipă + DDB îl acuză de noi ilegalități

1 lună in urmă 7

LIGA 1  ·  DINAMO

Pablo Cortacero cere anularea tuturor documentelor semnate de Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo.

Pablo Cortacero cere anularea tuturor documentelor semnate de Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021, 19:59 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 20:33

Pablo Cortacero cere anularea tuturor documentelor semnate de Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo. 

Joi, Dinamo a emis un comunicat prin care anunță că Dorin Șerdean nu mai este președintele clubului. Acesta a fost acuzat că a lipsit nemotivat de la club, iar contractul lui a fost desfăcut.

Situația de la Dinamo e mai încurcată ca niciodată. DDB a reușit îndepărtarea lui Dorin Șerdean din funcția de președinte, prin intermediul unei decizii parafate de Constantin Eftimescu, cel pe care îl consideră Președinte al Consiliului de Administrație. Pablo Cortacero e de părere că funcția îi aparține cere anularea mai multor decizii, conform Prosport.

Pablo Cortacero vrea să îl repună în funcție pe Dorin Șerdean. Ce conține actul spaniolului

Se revocă toate documentele semnate de domnul Eftimescu Constantin începând cu data de 27.11.2020 și până în prezent;Se revocă decizia nr. 146/21.01.2021 semnată de domnul Eftimescu Constantin privind încetarea contractului de muncă al domnului Șerdean Pavel Dorin;Se confirmă domnul Șerdean Pavel Dorin în funcția de Președinte Executiv al societății Dinamo 1948 SA;Se confirmă domnul Șerdean Pavel Dorin în calitate de reprezentant al societății Dinamo 1948 SA, în relația cu orice bancă, inclusiv First Bank, având drept de semnătură cu puteri depline și fiind împuternicit să opereze conturi bancare;Se confirmă domnul Șerdean Dorin în calitate de reprezentant al societății Dinamo 1948 SA, în relația cu Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal”.

DDB contestă documentul semnat de Cortacero

Fanii din DDB nu fac niciun pas înapoi și susțin că actul semnat de Pablo Cortacero e ilegal. Conform sursei citate, aduc și mai multe explicații. Documentul nu ar avea număr de înregistrare, ștampila cu care a fost parafat ar fi trebuit să fie lăsată de Șerdean la club, iar președintele nu poate fi pus în funcție fără un Consiliu de Administrație.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Mesaj pentru fanii dinamoviști de la un jucător legendar al lui Liverpool: „Știu că treceți printr-o perioadă grea”EXCLUSIV „Dinamo se salvează 100% cu Nicolae Badea, are o minte deosebită!” » Un rival îi face portretul omului care îl poate debarca pe Cortacero

Bianca Brad, dezvăluiri incendiare despre Ștefan Bănică Jr

Libertatea

Playtech: Florin Busuioc e plătit REGEȘTE la Pro TV. Câți bani primește lunar pentru prognoza meteo
16:30 Baschet M

Argeș Pitești - U-BT Cluj Napoca

Digi 3, Telekom 3
17:00 Fotbal, Liga 1

Chindia - Academica Clinceni

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Baschet M

BC CSU Sibiu - Steaua

Digi 3, Telekom 3
20:00 Fotbal, Liga 1

FCSB - Voluntari

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Borussia Dortmund

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Ligue 1

PSG - Montpellier

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă