DINAMO. Pablo Cortacero a spus tot în presa din Spania » Totul despre implicarea la Dinamo: „Am preluat un club care se compară cu Real și Barcelona”

2 months ago 4

Cu excepția conferinței de prezentare, Pablo Cortacero nu a dialogat cu jurnaliștii români despre intențiile pe care le are la Dinamo. Totuși, omul de afaceri spaniol s-a destăinuit unei publicații din Granada, unde a oferit detalii despre principalul obiectiv pe care îl are la „câini”, pe care i-a comparat cu Real Madrid sau Barcelona. 

„Viața m-a adus întâmplător în România, dar am intrat într-un proiect fantastic, cu mii de posibilități. Am energie să muncesc, sunt entuziasmat. Clubul pe care l-am preluat se compară cu Real Madrid sau Barcelona. Are o susținere socială enormă, însă managementul a fost dezastruos în ultimii an.

Obiectivul nostru? Calificarea în Europa. Ar fi ceva important pentru noi. O să mai aducem trei sau patru jucători noi lângă echipa de acum

Nu m-am mutat în România încă, dar sigur o voi face la anul. În plus, ne gândim să cumpărăm și un club din prima sau a doua divizie din Spania în următorii doi ani”, a declarat Cortacero, potrivit publicației Granada En Juego.

Pablo Manuel Fernandez Cortacero (42 de ani) este noul acționar majoritar al lui Dinamo. Cu afaceri imobiliare, Cortacero a jucat fotbal la un nivel amator și a și condus pentru o vreme un club de amatori din Spania, CD Imperio. Înainte să se orienteze către Dinamo, Pablo a avut două tentative de preluare a unor cluburi spaniole, Almeria și Getafe. Ibericul a cumpărat acțiunile lui Dinamo prin compania Benel International SA, înființată în 2015, care are sediul în Luxemburg și are afaceri în Spania și Panama, un paradis fiscal în care mai sunt înregistrate 5.375 de firme. Afacerile lui Cortacero sunt legate și de compania Grupo Nazasur SL, înființată în 2003 în Granada, acesta fiind administratorul unic al firmei de imobiliare.

VIDEO Victor Becali: ”Dacă Borcea este în spatele investitorilor de la Dinamo, nu mai vorbesc cu el”

FOTO. Un nou început. Imagini de la prezentarea lui Pablo Cortacero la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Divorțul toamnei: cum a ajuns Cătălin Straton la FCSB. Momente halucinante între portar și conducerea lui Dinamo: „Hai nu mai lua nimic că mergi la rivali!”VIDEO Dinamoviștii fac lucruri trăsnite! Borja Valle le-a arătat fanilor ce s-a întâmplat la antrenamentDINAMO. FOTO Ahmed „Money” :) » Google Translate i-a jucat feste lui Pablo Cortacero

Ideea genială a unor localnici din unul din cele mai sărace sate din România. Pentru ce cer 500 de lei

Libertatea

Playtech: Am aflat cine este fotbalistul pe care Mirel Rădoi l-a dat afară de la echipa națională! Greșeala de neiertat a jucătorului
Read Entire Article
Powered By Seo Tools