Dinamo, o nouă veste uriașă! DDB a scăpat clubul de cea mai mare „daună” produsă de Pablo Cortacero! Sumă virată către Borja Valle

2 luni in urmă 2

DDB anunță o nouă veste mare pentru fanii lui Dinamo. Asociația suporterilor i-a virat în cont lui Borja Valle aproximativ 100 de mii de euro. Este cea mai mare plată făcută de club către jucătorii aduși la club dipă venirea lui Pablo Cortacero.

Fanii lui Dinamo trag tare pentru a menține clubul pe linia de plutire. DDB a anunțat că suma rămasă pentru stingerea datoriilor aferente obținerii licenței a scăzut la doar 550 de mii de euro, după ce inițial se ridica la 1,2 milioane de euro. Mai mult, ProSport a aflat că suporterii au reluat legătura cu Bogdan Bălănescu, căruia i-au cerut sprijinul în obținerea licenței.

Dinamo suferă schimbări și la nivelul conducerii tehnice. Gigi Mulțescu i-a luat locul lui Jerry Gane, iar antrenorul are parte și de sprijinul vestiarului, după cum a aflat ProSport.

Dinamo, o nouă veste uriașă! DDB a scăpat clubul de cea mai mare „daună” produsă de Pablo Cortacero! Sumă uriașă virată către Borja Valle

În acest context, DDB anunță o nouă mare victorie. Dinamo a scăpat de datoriile către Borja Valle. Asociația suporterilor a virat aproximativ 100 de mii de euro în conturile mijlocașului. Spaniolul este jucătorul cu cel mai mare contract dintre cei aduși de Pablo Cortacero.

REFACEM DINAMO DIN BUCĂȚELE

Plată uriașă efectuată astăzi
Ingrată situație pentru noi, câinilor!
Nu e treaba noastră să luăm decizii la nivel sportiv.

DDB a încercat să facă lucrurile cât mai aproape de firesc, deși la Dinamo situația e unică în lume, de aproape 2 ani încoace. În timp ce la cluburile cu organizare de tip socios suporterii plătesc o cotizație simplă, anuală, în cazul lui Dinamo suporterii își țin clubul în viață zilnic, cu bani munciți din greu și luați de la familii. Să nu uităm nici de pandemie, cea mai gravă criză în care a intrat omenirea, de la Cel De-al Doilea Război Mondial încoace!

În acest context, firescul în cazul nostru ar fi însemnat ca DDB să propună un manager general și un director tehnic, oameni recunoscuți, deci profesioniști, iar aceștia să își fi făcut treaba. Directorul tehnic ar fi trebuit să propună antrenor!

REALITATEA ÎNSĂ E COMPLICATĂ
Situația e dinamică, datoriile amenință, licența bate la ușă, banii trebuie strânși, iar instabilitatea în care acționarul majoritar menține clubul, inclusiv prin procese, îi împiedică pe profesioniști să accepte să vină, deși unii dintre ei sunt dinamoviști. Și să nu își închipuie cineva că aveam pretenția să vină gratis, dimpotrivă, ofertele financiare au fost oneste. Oamenii ăștia însă au avut rezerve, ceea ce e de înțeles, nu vrei să pleci de unde ești, apoi să te dea afară Cortacero, dacă va câștiga procesul. Imaginea lor ar fi avut de suferit!
De ce vă spunem toate astea acum, deși unii dintre voi, majoritatea, le intuiți!? Pentru că vrem să ne reamintim toți un lucru, pe care noi îl tot spunem de ceva timp.

SUNTEM ABSOLUT SINGURI, OAMENI BUNI!
Am tras clubul ăsta înapoi din ghearele morții, în iarnă, iar de atunci îl menținem pe linia de plutire. Eforturile noastre le oferă angajaților liniște și lumii întregi îi stârnesc admirație, ultimii care au scris despre suporterii lui “Dinamo Bucharest” sunt jurnaliștii din Franța.

DAR CE FACEM NOI, SUPORTERII DDB, CONCRET
Reparăm oalele sparte de alții, aia facem! Adunăm piesele împrăștiate atât de brutal de spanioli pe podea și le lipim, cu mare grijă, la loc. Refacem Dinamo din bucățele!
Achităm datorii, pentru a ajunge în punctul în care să putem construi!

IATĂ UN EXEMPLU ELOCVENT
Ultima plată efectuată de Dinamo este către unul dintre jucătorii aduși de acționarul majoritar în condiții financiare exorbitante, mult peste media salarială pe care și-o pot permite toate cluburile din Liga 1, nu doar clubul nostru!
Dinamo a plătit astăzi 463.273 LEI către BORJA VALLE. (foto) Salariul pe 4 luni, din septembrie până în decembrie. Sunt bani promiși prin contract jucătorului de către acționarul majoritar iresponsabil, în numele clubului Dinamo! Sunt bani mulți, pe care Cortacero știa că nu îi va aduce în club niciodată. O ofertă salarială absolut aiuritoare, care se adaugă altor oferte, la fel de iresponsabile, prin care intenționa să îngroape Dinamo, cel mai probabil!

SUNT BANI PE CARE I-AȚI ACHITAT VOI, SUPORTERII LUI DINAMO!
ȘI ASTA FACEM DE CÂTEVA LUNI ÎNCOACE, PENTRU CĂ NU AVEM ÎNCOTRO
E OBLIGATORIU SĂ ACHITĂM DATORII
DDB a făcut eforturi pentru a obține înțelegeri cu jucătorii și alți angajați, eforturi care în unele cazuri, majoritatea, s-au concretizat, însă în altele nu. Așa că suntem obligați să plătim, dacă vrem să luam licența și să supraviețuim!
Contractul lui Borja Valle este cea mai mare plată făcută de Dinamo către jucătorii aduși de conaționalul lor.
Sunt bani strânși de suporteri cu greu!
SUNT BANI DAȚI INCLUSIV DE COPII ȘI PENSIONARI PENTRU A-ȘI SALVA CLUBUL
OAMENII CARE AU FĂCUT ACESTE PLĂȚI URIAȘE ÎL VOR AȘTEPTA MÂINE PE CORTACERO LA PROCES!
NU CEDĂM, CÂINILOR, DIMPOTRIVĂ!
VOM STRÂNGE ȘI MAI TARE RÂNDURILE!
Încă puțin și achităm datoriile, luăm licența, apoi ne apucăm să construim!
DINAMO TRĂIEȘTE ȘI VA STRĂLUCI PRIN NOI!
Share să ajungă până în Granada, oameni buni!”, este anunțul postat pe pagina de facebook de suporterii lui Dinamo.

Băiatul ăsta, daca vine in România, trebuie luat de pe aeroport. Aici e vorba de înșelăciune, de falsuri în acte mă gândesc. Aceste lucruri au fost girate de oameni din România. Se vorbește de revenirea lui Șerdean în funcția de președinte. Eu cred că ăștia nu sunt sănătoși la cap! Păi tu, Șerdean, crezi că vei mai intra vreodată pe stadionul ăla atâta timp cât sunt suporterii ăștia?
Florin Prunea

The post Dinamo, o nouă veste uriașă! DDB a scăpat clubul de cea mai mare „daună” produsă de Pablo Cortacero! Sumă virată către Borja Valle appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă