Dinamo nu mai speră la play-off, dar Gane vrea în Europa la anul: ”Ar fi extraordinar să luăm Cupa!”

1 săptămână in urmă 20

Liga 1: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

Ionel Gane, antrenorul echipei din Ștefan cel Mare, s-a arătat dezamăgit de faptul că jucătorii săi nu au produs nimic pe fază ofensivă. 

Tehnicianul lui Dinamo a adăugat că totuși nu are emoții că formația sa ar putea avea probleme cu retrogradarea și a repetat că marele obiectiv din acest sezon este câștigarea Cupei României.

Ionel Gane: ”Cupa României e principalul obiectiv!”

”Play-off-ul era un gând al nostru. Dar v-am zis și înainte de meci, obiectivul nu era acesta, în condițiile acestui sezon. Ei au profitat de faze fixe azi, după care au închis jocul. Au experiență, însă noi nu ne-am creat ocazii, din păcate. E problema noastră în ultima vreme, în ultimii 30 de metri nu producem nimic. Ca să înscrii trebuie să aduci centrări, să tragi la poartă, să ajungi în careu. Ne lipsește asta.

Știam că au jucători de viteză, i-am analizat. Din nefericire, două faze fixe au decis meciul. Sunt lucruri pe care le controlezi, dar în unele situații individualitățile fac diferența. Așa s-a întâmplat azi. Urmează meciul cu Viitorul, trebuie să acumulăm puncte, ca să nu avem emoții pe final. Nu-mi fac probleme, dar trebuie să marcăm goluri. Cupa României e principalul obiectiv. Ar fi extraordinar s-o câștigăm și să ne clasăm pe un loc bun în Liga 1”, a declarat Gane.

26 de puncte are Dinamo12 este locul pe care îl ocupă ”câinii” în Liga 1

Rezumat Astra Giurgiu vs. Dinamo 2-0:

Etichete: ionel gane , astra giurgiu-dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă