DINAMO. Noi critici pentru transferurile „câinilor”: „Nu înțeleg cum Dinamo poate lua asemenea jucători. Nu l-aș fi adus niciodată”

4 luni in urmă 22

Polonezul Janusz Gol, una dintre primele achiziții ale „câinilor”, a fost luat în colimator pentru prestația din derby-ul cu FCSB, pierdut cu 2-3. Gol a greșit flagrant la primul gol al FCSB-ului și ar fi trebuit să fie eliminat în minutul 13, pentru o lovitură de cot grosoalană, aplicată în plină figură lui Perianu. Mijlocașul polonez a fost criticat în această dimineață de Vivi Răchită (50 de ani), fostul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești. 

„Nu l-aș fi luat niciodată la o echipă pe care o antrenez. Nu înțeleg cum Dinamo poate lua asemenea jucători. 

Din păcate, rezultatele nu sunt cele pe care le așteaptă cei de acolo. Dinamo a prins-o pe FCSB într-un moment destul de greu, nu știu când o vor mai prinde așa”, a declarat Vivi Răchită, la emisiunea „Digi Sport Matinal”. 

4a fost nota primită de Janusz Gol în Derby de România. Polonezul a fost printre cei mai slabi jucători din tabăra „câinilor”

325.000 de euroeste cota polonezului pe transfermarkt

8 selecțiiare Gol la prima reprezentativă a țării sale

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FCSB - Dinamo 3-2: 

VIDEO Adrian Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil, te doare capul!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo chiar e DISTRUSĂ de arbitri! Din protejații puterii, „câinii” au ajuns cei mai dezavantajați din Liga 1!Dumitru Dragomir, acuzații explozive: „Victor Ponta a scutit-o pe Dinamo de vreo 24 de milioane de dolari. N-a fost legal”

Gest fără precedent făcut de Donald Trump. Bolnav de COVID-19, a părăsit spitalul și s-a plimbat pe străzi. Incredibil ce a urmat

Libertatea

Playtech: Soția lui Mirel Rădoi a comis-o din nou. Nu a avut nicio jenă față de oameni: ce a făcut în București
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă