Dinamo, nevoită să se abată de la strategia inițială + cine e fotbalistul căutat de un club din străinătate

2 săptămâni in urmă 14

Articol de - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022, 08:44 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 08:51

În doar câteva săptămâni, Dinamo pare să-și fi schimbat considerabil strategia. De la controversatul plan al lui Rednic, acela de a da afară peste 15 nume, „câinii” se văd puși în situația de a păstra cât mai mulți fotbaliști în lot.

Până acum, roș-albii s-au despărțit de Mihai Neicuțescu, Vestenicky, Gluhakovic și Andre Pinto. Deocamdată, Dinamo se vede nevoită să oprească „robinetul” disponibilizărilor. 

Din informațiile GSP.ro, Nica, Țâră și ceilalți „renegați” se pregătesc în acest moment cu echipa mare, tehnicianul Flavius Stoican mărturisindu-le apropiaților că „n-ar vrea să-și bată joc” de fotbaliștii aflați inițial pe lista neagră a clubului.

Dinamo s-a despărțit de un fotbalist care câștiga 8.000 de euro pe lună

DINAMO

Dinamo s-a despărțit de un fotbalist care câștiga 8.000 de euro pe lună

Fotbaliștii lui Dinamo nu acceptă rezilierile

Oricum, nici fotbaliștii care n-au mai primit șanse în ultima perioadă nu sunt dispuși să-și rezilieze contractele, de teamă că ar putea să nu-și mai găsească alte echipe în scurta pauză competițională. 

În același timp, eventuale transferuri par blocate deocamdată. Lotul continuă să fie unul numeros, iar șefii nu vor să ajungă iar în situația de a plăti peste 40 de jucători. 

Ofertă pentru Nunic

Surprinzător, însă există și dinamoviști care au oferte. Atacantul sloven Marko Nunic (28 de ani) a dezamăgit de la venirea sa în România, dar spune că poartă discuții cu un club din străinătate. Până când lucrurile se vor limpezi, acesta se va antrena separat de echipă. 

În ceea ce-l privește pe francezul Espinosa, el a fost chemat de șefi la birouri pentru a-și rezilia contractul. Doar că, spre surprinderea tuturor, acesta refuză deocamdată să rupă înțelegerea

În altă ordine de idei, amicalul dinamoviștilor cu CS Blejoi se va disputa astăzi, conform planului inițial. Primul test de verificare din 2022 va începe la ora 12:30.

VIDEO Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru fanii lui Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo s-a despărțit de un fotbalist care câștiga 8.000 de euro pe lună

EXCLUSIV Dinamo vrea un om de bază de la revelația Ligii 1! Fotbalistul nu a fost luat în cantonament

EXCLUSIV Dinamo si Rapid luptă pentru același fotbalist din Liga 1! Salariul e singurul obstacol

Playtech: BOMBĂ! Pensia pe care o ia Theodor Stolojan la 78 de ani. Mulți vor fi șocați


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă