Dinamo, negocieri cu Daniel Niculae. „Am fost sigur că îl iau!” De ce n-a ajuns legenda Rapidului în „Groapă” | EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 24

Cristi Borcea, fostul finanțator de la Dinamo, a dezvăluit pentru ProSport LIVE că a purtat negocieri cu Daniel Niculae.

După ce Gigi Becali a anunțat că a fost la un pas să îl aducă pe Daniel Pancu la FCSB, fostul acționar din „Ștefan cel Mare” susține că și el a discutat cu fostul atacant al Rapidului, dar că și l-a dorit cu insistență pe alt fotbalist al giuleștenilor.

Cristi Borcea a insistat să îl aducă pe Daniel Niculae la Dinamo, chiar dacă acesta era favoritoul fanilor echipei din Giulești.

Dinamo, negocieri cu Daniel Niculae

Cristi Borcea susține că a discutat cu Daniel Niculae și a fost aproape sigur că îl va putea transfera pe actualul președinte al Rapidului, dar acesta nu a acceptat propunerea afaceristului și i-a transmis că va juca doar pentru trupa din Giulești.

„Și eu am vorbit cu Pancu, dar eu am fost sigur că îl iau pe Daniel Niculae. Eu am mers cu gândul că a fost junior la Dinamo, dar mi-a spus că mă respectă, mă apreciază, dar că el este rapidist și joacă numai acolo. A fost primul jucător pe care mi l-am dorit și nu s-a putut”, a spus Cristi Borcea la ProSport LIVE.

Daniel Niculae (38 de ani) a făcut pasul către echipa mare a Rapidului pe 1 iulie 2021, iar în 2002 a o fost cedat sub formă de împrumut la Extensiv Craiova. Atacantul a revenit în Giulești după șase luni petrecute în Bănie, iar în iulie 2006 a fost vândut la AJ Auxerre pentru 3,3 milioane de euro.

Pe parcursul carierei, Daniel Niculae a mai jucat pentru Monaco, AS Nancy, Monaco, Kuban Krasnodar și Astra Giurgiu. Atacantul s-a retras pe 1 iulei 2018 de la formația din Giulești, iar în prezent ocupă postul de președinte al Rapidului.

  • 5 trofee a câștigat Daniel Niculae cu Rapid: 1 titlu (2002-2003, două Cupe ale României (2001-2002, 2005-2006) și două Supercupe (2001-2002, 2002-2003)

The post Dinamo, negocieri cu Daniel Niculae. „Am fost sigur că îl iau!” De ce n-a ajuns legenda Rapidului în „Groapă” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă