Dinamo, lovitură de proporții! Marele campion Vitali Klitschko, acum primarul Kievului, este membru DDB: „Și-a anunțat sosirea!”

1 lună in urmă 1

Dinamo a dat o lovitură de imagine și alături de fani este de acum și marele campion Vitali Klitschko, care a devenit membru DDB înaintea super amicalului pe care „câinii” îl joacă în Ucraina.

Partida de verificare Dinamo Kiev – Dinamo București este programată sâmbătă, 27 martie (ora 17:00), pe stadionul Olimpik din capitala Ucrainei, iar la meci ar urma să asiste și Vitali Klitschko (49 de ani), ajuns primar în capitala Ucrainei.

Suporterii-acționari de la Dinamo au anunțat că au mai redus din datorii și mai au nevoie de 200 de mii de euro pentru obținerea licenței, iar acum la bugetul „câinilor” va contribui și Vitali Klitschko, fanii pregătindu-i deja acestuia cardul de membru DDB.

Vitali Klitschko, membru DDB! Marele campion va urmări super amicalul Dinamo Kiev – Dinamo București

Amicalul de gală pe care Dinamo îl va disputa în Ucraina, în compania echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, ar urma să fie vizionat și de marele campion Vitali Klitschko, după cum a confirmat și Mario Nicolae.

„Şi-a anunţat sosirea, chiar i-am pregătit tricoul special. Poate să facă şi un show la echipă”, a anunțat Mario Nicolae, conducătorul lui Dinamo.

Ultimul meci al lui Vitali Klitschko a avut loc în august 2012, atunci când pugilistul și-a apărat cu succes titlul de campion mondial WBC l categoria grea.

Pe 15 decembrie 2012, Vitali Klitschko intra în Parlamentul Ucrainei, iar acum este primar în Kiev, oraș unde sunt acum restricții dure, pe fondul tot mai multor cazuri de COVID-19.

Noul membru DDB are în palmares 45 de victorii, din care 41 înainte de limită, și două înfrângeri.

Vitali Klitschko a fost campion mondial la categoria grea, în versiunea WBC. Marele sportiv din Ucraina a deținut centura timp de 8 ani, perioadă în care și-a apărat-o cu succes de 11 ori.

The post Dinamo, lovitură de proporții! Marele campion Vitali Klitschko, acum primarul Kievului, este membru DDB: „Și-a anunțat sosirea!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă