Dinamo, la un pas de depunctare! Ultima decizie a Tribunalului București

2 săptămâni in urmă 7

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Tribunalul București a anunțat, luni, că amână verdictul în cazul lui Dinamo, care așteaptă ca instanța să aprobe planul de reorganizare. În cazul în care planul de reorganizare nu va fi aprobat până pe 30 noiembrie, Dinamo ar putea fi depunctată cu 9 puncte.

Dinamo, la un pas de depunctare! Ultima decizie a Tribunalului București

Pe 30 noiembrie se trage linie în privința cluburilor din Liga 1, în cadrul procesului de licențiere, iar cluburile aflate în insolvență, dar cărora nu li s-a aprobat planul de reorganizare, riscă o penalizare de 9 puncte.

Dinamoviştii speră că nu vor fi probleme şi în final planul de reorganizare va fi aprobat şi astfel nu se va ajunge la depunctarea care ar fi un adevărat dezastru în lupta pentru evitarea detrogradării.

Din informaţiile Digi Sport, la dosar nu sunt clare documentele pentru sursele de finanţare care să acopere plăţile. Nu există un angajament evident al acţionarilor pentru susţinerea acestor cheltuieli. De exemplu, între sursele de finanţare este trecută şi "vânzarea de jucători în valoare de trei milioane de euro". Sumă greu de obţinut dacă e să luăm în calcul sumele obţinute de "câinii roşii" în ultimii ani.

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

FC Voluntari și Dinamo urmează să se întâlnească în această seară, de la 20:30, în DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE TEXT și VIDEO pe www.digisport.ro.

Zăvăleanu are o strategie ambițioasă la Dinamo

Administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, planifică achitarea sumelor restante - aproximativ 8 milioane de euro - în integralitate, în următorii doi ani.

Răzvan Zăvăleanu a anunțat la Digi Sport că datoriile către Programul DDB sunt de aproximativ 2,5 milioane de euro.

Potrivit acestui plan de reorganizare, un potențial investitor la Dinamo este obligat să prezinte garanții în valoare de 20 de milioane de euro, pentru următorii patru ani, fiind o clauză de performanță.

"Din această sumă, așa cum a fost prezentată, intră și datoriile către DDB. Care sunt de aproximativ 2,5 milioane de euro. Scopul acestei asociații este să ajute Dinamo și, când se vor restitui banii către DDB, ei vin imediat înapoi către Dinamo. Când vor fi banii, acesta va fi mecanismul.

Nu știu în ce plan de reorganizare am putea găsi distribuiri din prima zi sau din prima lună. Există niște modalități de lucru. Întâi încerci să faci să meargă activitatea curentă, să producă bani, astfel încât să plătești creditorii. În general, durează un an jumătate, poate doi ani, să faci societatea să producă.

Apropo de suma asta pompoasă de 20 de milioane de euro. Cum ai de plătit 20 de milioane de euro dintr-un tabel de creditori sub 8 milioane de euro? N-am înțeles. Am spus că, în cazul unui potential investitor, acesta va reuși să dovedească, pe lângă obligațiile curente de la Dinamo, că în următorii patru ani ar avea 20 de milioane de euro pentru a susține activitatea de performanță a clubului. Dar acest lucru n-are nicio legătură cu planul de reorganizare. Aceste 20 de milioane de euro ar trebui să susțină performanța", a spus Răzvan Zăvăleanu la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: insolventa dinamo , conducere dinamo , proces dinamo

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă