Dinamo l-a pierdut și pe Ionuț Șerban! Cel mai vechi jucător din lotul ”câinilor” s-a accidentat la antrenament

1 lună in urmă 1

Liga 1: FC Botoșani - Sepsi, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - FC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

Ionuț Șerban (25 de ani), cel mai vechi jucător din lotul lui Dinamo, a suferit o ”leziune a ligamentului încrucișat anterior” la ultimul antrenament al ”câinilor”, anunță clubul din ”Ștefan cel Mare” prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Ionuț Șerban s-a accidentat la antrenamente! Comunicatul oficial al lui Dinamo

"Mijlocașul dinamovist Ionuț Șerban a suferit o leziune a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul piciorul stâng", a declarat directorul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae.

Acum, urmează ca mijlocașul dinamovist să fie supus unui control amănunțit în următoarele zile, după care se va afla exact cât va lipsi de pe gazon.

În acest sezon, Șerban nu a prins foarte multe minute. A jucat în două partide din Liga 1, iar în total a strâns 21 de minute.

Șerban este jucătorul lui Dinamo din 2013, an în care ”câinii” l-au transferat de la Sportul Studențesc. Contractul său este ”betonat”, iar în cazul în care va pleca, Vasile Șiman trebuie să primească suma de un milion de euro de la ”roș-albi”.

Șerban: ”Am pus eu clauza aia nenorocită?! O urăsc!”

”Știu că pot mai mult, nu am pretenții exagerate. Eu, practic, am fost mereu legat de mâini și de picioare cu contractul acesta. Și mi-am irosit cel puțin 5 ani din cariera mea fotbalistică! Am pus eu clauza aia nenorocită?!

O urăsc! Nu e normal să fiu scos eu vinovat. Nu crezi că am avut propuneri să mă duc împrumut să joc undeva? Am încercat și eu de atâtea ori.

Dar trebuie și acordul clubului, iar ca să nu existe riscul de interpretare a clauzei, n-am mai plecat nicăieri. Mi s-au dat câteva șanse la început, cu Stoican și o parte cu domnul Rednic, apoi, practic, am fost dat la o parte”, a spus Șerban, într-un interviu acordat pentru GSP.ro în luna mai a anului trecut.

Etichete: dinamo , ionut serban , accidentare ionuț Șerban
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă