Dinamo, ironizată de un fost oficial din „Ștefan cel Mare”: „De la Rivaldo la Morsay! Te apucă râsul”

1 lună in urmă 1

Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, este extrem de dezamăgit de situația în care a ajuns clubul din „Ștefan cel Mare”.

Fostul oficial a ironizat transferurile făcute de către Dinamo în iarnă și a făcut o comparație cu perioada în care Rivaldinho juca în „Ștefan cel Mare”, iar tatăl său, marele Rivaldo, mergea în vestiar și îi încuraja pe „câini”.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Gabi Răduță, ironii la adresa lui Dinamo

Gabi Răduță a amintit și de perioada în care Dinamo juca în cupele europene și a dat de înțeles că îl regretă pe fostul finanțator din „Ștefan cel Mare”, Ionuț Negoiță.

„În urmă cu aproximativ patru ani, Dinamo se lupta la campionat în play-off, acum e la retrogradare. Ne chinuiam pe la Bilbao, în Europa, cu Athletic. Iar acum… Există o diferență uriașă între Dinamo în era Negoiță și Dinamo de acum.

De la Rivaldo la Morsay! Te apucă râsul… Rivaldo venea și dădea sfaturi echipei în vestiar. Eu știu ce vorbesc, că am jucat și contra fotbaliștilor, nu am făcut doar poze”, a spus Gabi Răduță, potrivit GSP.

Jonathan Morsay, mijlocaș în vârstă de 23 de ani, a fost împrumutat de Dinamo, în luna februarie a acestui an, de la Chievo, însă nu a avut nicio realizare notabilă în cele cinci partide pe care le-a disputat până acum în tricoul „câinilor”.

250 de mii de euro este cota de piață a lui Jonathan Morsay, potrivit Transfermarkt.

După cele 28 de etape disputate în acest sezon regulat, Dinamo ocupă locul 14 (din 16) în clasamentul Ligii 1, cu doar 27 de puncte, iar „câinii” nu au reușit să câștige în ultimele opt partide.

The post Dinamo, ironizată de un fost oficial din „Ștefan cel Mare”: „De la Rivaldo la Morsay! Te apucă râsul” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă