DINAMO. Ioan Andone sare la gâtul lui Pablo Cortacero: „Îți dai seama ce prostie vorbim? DDB strânge bani, iar ei sunt la plajă!”

3 zile in urmă 14

Fanii-acționari din DDB au anunțat suma necesară astfel încât Dinamo să primească licența pentru sezonul viitor al Ligii 1.Într-un comunicat al Peluzei „Cătălin Hîldan”, se arată că „suma pe care trebuie să o strângem e asta: 863.000 de euro.

„Nu DDB-ul ar trebui să plătească aceste datorii. DDB e acţionar minoritar, spaniolii ar trebui să achite aceste datorii. Îţi dai seama ce prostie vorbim? DDB, care are 20%, face toate eforturile, iar cei care sunt acţionari majoritari... ei ce fac? Ei doar se laudă că sunt proprietari la Dinamo, a afirmat Ioan Andone, la TV Telekom Sport. 

Ioan Andone: „DDB strânge bani, iar acționarii majoritari stau la plajă”

„Fălcosul” realizează pericolul care o pândește pe Dinamo și spune că și-a mobilizat cunoscuții pentru a contribui financiar la salvarea clubului.

„M-au convins chiar şi pe mine acum să dau telefoane. Dau telefoane la prieteni care ziceau că sunt dinamovişti. Spuneau din gură că sunt dinamovişti, acum să îi şi vedem la treabă. Pentru mine, câţi bani a strâns DDB, e inexplicabil. Sunt extrem de organizaţi, vorbesc cu tot felul de companii să cumpere carduri, jos pălăria.

DDB trebuie acum să strângă 800 de mii, iar acţionarii majoritari stau în Spania, la Almeria, la plajă, la 29 de grade Celsius. V-am spus, am început şi eu să-mi sun prietenii şi de pe la Hunedoara. Mi-am plătit cardul de 1948 de euro”, a mai spus Andone, conform sursei citate. 

Ioan Andone, membru DDB Elite

Ioan Andone, 60 de ani, președintele lui FC Voluntari, este cel mai nou membru al programului-socios „Doar Dinamo București”. Anunțul a fost făcut de PCH, într-un comunicat publicat pe Facebook. „Fălcosul”, care se confundă cu istoria lui Dinamo, și-a ales abonamentul Elite. Asta înseamnă că va cotiza cu 1948 de euro pe an.

Legenda lui Dinamo dovedește că sângele apă nu se face. De astăzi a devenit membru DDB Elite, cu o cotizație de 1948€/an.

Cei mai puțin tineri își aduc aminte de răutatea și curajul jucătorului Andone, cel care a avut îndrăzneală să înfrunte tribuna oficială din Ghencea, în care se aflau Valentin și Ilie Ceaușescu.

Un gest de protest față de cei care decideau campioana sau câștigătoarea Cupei, având chiar puterea de a schimba decizia arbitrului sau a Federației.

Andone a fost gata să piardă tot, a riscat excluderea din fotbal, doar pentru a apăra numele lui Dinamo. Aceeași determinare trebuie să arătăm și noi astăzi, în lupta pentru salvarea lui Dinamo! - Comunicat PCH

10 trofeea câștigat Ioan Andone alături de Dinamo: 5 ca jucător, 5 ca antrenor

VIDEO Dănciulescu explică de ce viitorul lui Dinamo pare tot mai sumbru: „Spaniolii sunt în continuare în club, lucrurile vor tărăgăna”

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Astra - Dinamo 2-0

Citește și alte știri despre Dinamo:

Un oficial FRF e deranjat de situația de la Dinamo: „Nu ştiu de ce spaniolii nu dau niciun răspuns”Probleme pentru Dinamo la meciul cu Viitorul! Gane nu-i va avea pe cei mai importanți doi jucători

Ce făcea soția unui șofer român de TIR în lipsa acestuia. Înregistrările intime pe care bărbatul le-a trimis socrilor

Libertatea

Playtech: Dr. Adina Alberts ȘOCHEAZĂ! Adevărul despre vaccinarea anti-covid-19: ”Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească!”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă