Dinamo, înfrângere cu CS Mioveni la primul meci al lui Flavius Stoican » Ce echipă a folosit antrenorul

1 săptămână in urmă 19

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022, 14:29 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 14:34

La primul meci sub comanda lui Flavius Stoican, Dinamo a pierdut contra celor de la CS Mioveni, 0-2.

Fără jucători importanți în primul „11”, precum Gabi Torje și Ricardo Grigore, care au acuzat o stare de răceala, dar și fără Steliano Filip, Buleică și Tomozei, care au avut un program separat azi, Dinamo a jucat modest și a fost învinsă de ocupanta locului 12 din Liga 1.

Dinamo, înfrângere cu CS Mioveni la primul meci al lui Flavius Stoican

Meciul amical s-a jucat la la Buftea, la Centrul Național de Fotbal, iar formația alb-roșie nu a putut să-i pună probleme rivalei din lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Scorul a fost deschis în minutul 42. După ce fundașii lui Dinamo au respins o centrarea, mingea a ajuns în bandă, la Daniel Toma. Acesta a intrat în careu, a trecut de doi dinamoviști și i-a pasat lui Sanoh, care a marcat cu un șut din prima, de la 6 metri.

Stoican a introdus mai mulți tineri în partea secundă, iar aceștia nu au avut forța de a pune probleme adversarilor. Scorul final stabilit în minutul 80, de Veres. Acesta a primit o pasă în careu, a profitat de lipsa de marcaj și a marcat cu un șut de la 10 metri. 

Dinamo în prima repriză: Eșanu – Nica, Ehmann, Pariche, An. Radu – Răuță (cpt), Carp – Bordușanu, Matei, Sorescu – Ivanovski
Au mai jucat: Fara, Giafer, Popa, Amzar, Crețu, Cl. Stan, A. Bani, Mihaiu, Răducan, Țîră  

În următorul amical, Dinamo va evolua la Ovidiu,  sâmbătă 15 ianuarie (ora 18:00), împotriva Farului Constanța, în direct la Pro X.

VIDEO De ce urăște Andrei Ivan pe Dinamo: „N-o suport! Am fost în probe și mi-au zis că nu-s bun! Acum îi taxez peste tot! Karma”

Citește și: 

Răducioiu începe treaba la Dinamo » Ce le-a promis jucătorilor

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo i-au gonit familia din țară: „Dacă e să mi se întâmple ceva, măcar ei să fie bine”

Playtech: BOMBĂ! Octavian Jurma, anunț înfricoșător pentru români. Halucinant ce se întâmplă: 'Confirmarea oficială'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă