DINAMO. Informații de culise » Cine a aranjat întâlnirea dintre Ludovic Orban și dinamoviști: „Sunt prieteni”

2 luni in urmă 6

Totuși, fostul decar e supărat de faptul că el n-a fost chemat la Palatul Victoria, la audiența de vineri organizată de fostul șef al roș-albilor. 

„Nu vedeți că acolo au fost invitate doar gloriile? Eu nu sunt printre glorii. Din câte am înțeles, Cristi Borcea a făcut întâlnirea cu domnul premier, ei sunt și prieteni. Dacă au fost făcute convocările de Prunea, era clar că nu fac parte dintre glorii”, a spus Dănuț Lupu. 

Gloriile lui Dinamo, întâlnire cu Ludovic Orban » Primele concluzii: „Am primit garanții, e 100%”

La eveniment au luat parte Costel Orac, Ionel Augustin, Ion Marin, "Țețe" Moraru, Marian Dragnea, Claudiu Niculescu, Marius Niculae, Florin Prunea, Ionel Dănciulescu, dar și Ionel Culina, ofițerul de presă al lui Dinamo, și Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea.

Ce înseamnă Cristi Borcea pentru Dinamo

Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

VIDEO Dezvăluirile lui Emil Ursu: „Cristi Borcea a fost un fundaș decent, dar lui Răducioiu i-a văzut doar spatele”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Suporterii lui Dinamo, apel către Cosmin Contra: „Du-ne la ușa infractorilor, așa-ți vei lăsa ușa deschisă acasă!” » Cum plănuiesc fanii-acționari să susțină echipaCosmin Contra, despre noul antrenor al lui Dinamo: „Foarte bine! A lucrat 3 ani cu mine”

Declarații incredibile făcute de Diana Şoşoacă, noua senatoare AUR: “Voi spune un adevăr în premieră naţională„

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Cântăreața din România care a rămas fără bani în pandemie. Trăia în lux și a ajuns în sărăcie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă