Dinamo îl vrea pe Chris Ramos, un atacant de la clubul brazilianului Ronaldo | EXCLUSIV

2 months ago 8

Dinamo se întărește serios în această perioadă, iar noua conducere din „Ștefan cel Mare” este pe cale să obțină și împrumutul lui Chris Ramos, care aparține de Valladoid.

În vârstă de 23 de ani, fotbalistul spaniol este din 2018 la clubul patronat de celebrul brazilian Ronaldo și mai are un an de contract cu gruparea din Spania. Șansele ca Ramos să ajungă la Dinamo sunt destul de mari, mai ales că în „Ștefan cel Mare” au ajuns deja mulți jucători spanioli, iar Borja Valle a reușit, deja, un gol antologic, chiar la debut, în remiza cu FC Botoșani, scor 1-1.

Dinamo, gata să îl împrumute pe Chris Ramos, care joacă pentru clubul lui Ronaldo

Din informațiile ProSport, Dinamo n-ar plăti nimic pentru împrumutul lui Ramos, însă investitorii din Spania ar urma să achite o sumă de bani, dacă roș-albii se califică în cupele europene. Tot sub formă de împrumut a ajuns la Dinamo și Juan Camara, acesta jucând alături de Leo Messi la Barcelona.

Născut la Cadiz, Chris Ramos a pornit chiar de acolo în fotbalul mare, iar în 2018 a ajuns la Valladoid. Atacantul dorit de Dinamo a jucat un singur meci pentru Valladoid în La Liga. În urmă cu doi ani, vârful spaniol a fost titular în partida dintre Girona și Valladoid (0-0), fiind schimbat după 64 de minute.

Clubul condus de Ronaldo l-a împrumutat pe Ramos la Sevilla B, iar vârful a jucat ultima oară pentru Badajoz, în al treilea eșalon din Spania. Ramos a marcat 3 goluri pentru Badajoz, iar pentru echipa a doua a Sevillei a înscris de 6 ori.

Sub contract cu Valladoid până în iunie 2021, Ramos ar urma să vină sub formă de împrumut la Dinamo. Fotbalistul spaniol dorit de Cosmin Contra are o cotă de piață de 250.000 de euro, conform transfermarkt.com.

În următoarea etapă din Liga 1, Dinamo joacă la Mediaș, cu Gaz Metan.

The post Dinamo îl vrea pe Chris Ramos, un atacant de la clubul brazilianului Ronaldo | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools