Dinamo îl vrea pe Antoni Ivanov, de la Universitatea Craiova! Suma pentru care se poate face transferul

1 săptămână in urmă 29

  • Serie A: Torino - Fiorentina, luni, 18:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Espanyol - Elche, luni, 22:00, Digi Sport 2

După ce l-a transferat pe Răzvan Patriche, de la Academica Clinceni, formația din ”Ștefan cel Mare” și-a stabilit o nouă țintă din Liga 1, de data asta pentru întărirea compartimentului median.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Dinamo îl vrea pe Antoni Ivanov, de la Universitatea Craiova

Este vorba despre Antoni Ivanov, mijlocașul central bulgar de 26 de ani legitimat la Universitatea Craiova, care nu mai intră, însă, în planurile lui Laurențiu Reghecampf, care nu l-a luat nici în cantonamentul din Antalya.

Pentru că nu mai intră în planurile clubului, Antoni Ivanov a primit de la Universitatea Craiova un document, valabil până pe 15 ianuarie, potrivit căruia poate negocia cu orice club, însă nu va pleca decât în schimbul a 50.000 de euro, anunță GSP.ro.

Antoni Ivanov ar fi de acord să vină în ”Ștefan cel Mare”, chiar dacă asta ar însemna să își reducă din salariul de 10.000 de euro lunar pe care îl are la Universitatea Craiova, însă un impediment îl reprezintă suma pe care o cere clubul din Bănie, având în vedere că Dinamo nu se află în postura în care să plătească bani pentru transferuri. În acest context, Dinamo încearcă să-l împrumute pe Antoni Ivanov.

Dinamo i-a vrut pe Kamer Qaka și Jonathan Rodriguez

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Pentru postul de mijlocaș central, Dinamo i-a mai avut pe listă în această iarnă pe Kamer Qaka și Jonathan Rodriguez, însă ambele mutări au căzut.

Mijlocașul albanez a ales să dea curs unei oferte din Ungaria, superioară din punct de vedere financiar, în timp ce jucătorul CFR-ului a hotărât să rămână la Cluj, deși nu joacă, pentru că are un salariu considerabil, 17.000 de euro lunar.

Dinamo îi mai urmărește în această perioadă pe Denis Ventura și Juan Cascini, care vor să plece de la Academica Clinceni.

Etichete: transferuri dinamo , antoni ivanov

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă