Dinamo i-a reziliat contractul lui Dario Bonetti! Anunțul clubului + cine îl poate înlocui

4 săptămâni in urmă 12

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Dinamo i-a reziliat contractul lui Dario Bonetti!

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a anunțat că i-a reziliat unilateral contractul lui Bonetti, folosindu-se de legea insolvenței.

După eșecul cu FCSB, Dario Bonetti a plecat în Italia, iar ulterior a anunțat că a intrat în carantină, după ce a fost depistat cu COVID-19. Italianul și-ar fi dorit să primească salariul pe un an pentru a accepta despărțirea, însă Dinamo anunță că a găsit calea legală pentru a rupe contractul.

"Nu a fost o rezilieze bilaterală, ci unilaterală, în baza legii insolvenței. Dario Bonetti nu mai este antrenorul celor de la Dinamo", a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Fanatik.

Dario Bonetti a fost instalat pe banca lui Dinamo la începutul acestui sezon, iar în opt meciuri a înregistrat două victorii și șase înfrângeri. După meciul cu FCSB, gruparea din "Ștefan cel Mare" a decis să îl numească interimar pe Sorin Colceag.

Mircea Rednic și-a dat acordul pentru revenirea la Dinamo

Favorit pentru preluarea băncii lui Dinamo este Mircea Rednic, cel care a recunoscut că a discutat cu Nicolae Badea despre această posibilitatea.

"Puriul" a spus, sâmbătă, că și-a dat acordul să revină la Dinamo, însă, la momentul respectiv, situația era neclară, având în vedere că Dario Bonetti nu semnase încă rezilierea. Acum, totul pare să fie pregătit pentru al cincilea mandat al lui Rednic la Dinamo.

"Am fost la discuţii cu Badea, dar încă situaţia lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă şi situaţia se va clarifica, i-am spus şi lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi", spunea Rednic, sâmbătă, pentru Sport Total FM.

  • 4 mandate a avut Mircea Rednic pe banca lui Dinamo: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iunie 2019.
  • 167 de meciuri și un titlu de campion al României a adunat Rednic la Dinamo, ca antrenor.
Etichete: dinamo , dario bonetti , mircea rednic , razvan zavaleanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă