Dinamo i-a găsit rapid înlocuitor lui Juan Camara! Andrei Blejdea, aproape să semneze cu echipa din „Ștefan cel Mare”! Ce se întâmplă cu spaniolii care nu s-au prezentat la antrenamente | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Andrei Blejdea, atacantul de bandă stânga în vârstă de 24 de ani proaspăt despărțit de FC Argeș, este pe cale să semneze cu Dinamo.

După ce ProSport a anunțat în exclusivitate, în urmă cu câteva zile, că piteștenii și-au pierdut golgheterul din sezonul trecut, Andrei Blejdea a revenit „acasă”.

Fost junior la Dinamo, Andrei Blejdea s-a prezentat la antrenamentele „câinilor”, începând de luni, la baza de la Săftica, potrivit surselor ProSport.

Andrei Blejdea, la un pas să semneze cu Dinamo

Acesta are în palmares un titlu de campion municipal cu Dinamo, de pe vremea când juca la republicani. Poate evolua în ambele benzi, dar și pe postul de mijlocaș ofensiv.

Andrei Blejdea a fost ofertat de mai multe echipe din Liga 1, dar și din Liga 2, însă a preferat să meargă la Dinamo, în ciuda situației financiare dificile din „Ștefan cel Mare”.

De asemenea, plecarea lui Juan Camara (26 de ani) este tot mai probabilă, după ce acesta și-ar fi anunțat apropiații că nu mai are răbdare să asculte promisiunile spaniolilor din conducere, ceea ce îi face pe dinamoviști să îi pună contractul pe masă cât mai repede lui Andrei Blejdea. Jucător de bandă stânga de meserie, împrumutat de la Jagiellonia, fotbalistul spaniol a fost utilizat totuși pe partea dreaptă, în cele 12 meciuri jucate pentru Dinamo în această ediție a Ligii 1. Acesta a reușit să înscrie și două goluri.

Contactat de către ProSport, Jerry Gane a anunțat însă că atât Juan Camara, cât și Aleix Garcia (23 de ani, mijlocaș central) au obligația de a se prezenta miercuri la antrenament.

„Juan Camara și Aleix Garcia sunt învoiți până marți. Miercuri trebuie să se prezinte la antrenament, atât pot să vă spun în momentul de față”, a spus Jerry Gane, în exclusivitate pentru ProSport.

11 meciuri a jucat Andrei Blejdea pentru FC Argeș, în Liga 1. 12 goluri în 25 de meciuri a jucat Andrei Blejdea pentru FC Argeș, în sezonul trecut al Ligii 2. 150 de mii de euro este cota de piață a lui Andrei Blejdea, potrivit Transfermarkt. Dinamo (juniori), FC Will (Elveția), NK Domzale, Zarica Kranj (ambele din Slovenia), Braunschweig II (Germania), Academica Clinceni, Pandurii Târgu Jiu și FC Argeș sunt echipele pentru care a evoluat Andrei Blejdea.

Lotul prezent la reunirea lui Dinamo

Portari: Mejias Osorio, Mihai Eșanu, Aleksander Mitrovic Fundași: Andrei Radu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Florin Bejan Mijlocași: Alexandru Răuță, Paul Anton, Ionuț Șerban, Valentin Borcea, Geani Crețu, Ahmed Bani, Janusz Gol, Vlad Achim Atacanți: Magaye Gueye, Adam Nemec, Cătălin Măgureanu, Robert Moldoveanu

The post Dinamo i-a găsit rapid înlocuitor lui Juan Camara! Andrei Blejdea, aproape să semneze cu echipa din „Ștefan cel Mare”! Ce se întâmplă cu spaniolii care nu s-au prezentat la antrenamente | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă