Dinamo i-a fixat prețul de transfer lui Deian Sorescu! Iuliu Mureșan anunță: „Are ceva oferte, le analizăm”

2 luni in urmă 42

Iuliu Mureșan i-a fixat prețul lui Deian Sorescu, cel mai în formă jucător de la Dinamo. Administratorul special al formației din „Ștefan cel Mare” pe perioada insolvenței spune că s-a detensionat relația cu extrema „câinilor” și anunță că jucătorul de 23 de ani ar putea fi transferat în curând.

Oficialul a dezvăluit că Dinamo a primit recent oferte de transfer, iar acestea sunt analizate atent. Cert este că Sorescu nu va pleca pe mai puțin de un milion de euro, anunță Mureșan.

Deian Sorescu nu pleacă de la Dinamo pe mai puțin de un milion de euro

Totodată, omul din conducerea dinamovistă afirmă că se află în relații mai bune cu extrema în care Bonetti își pune toate speranțele, toate acestea după ce jucătorul nu a ezitat să își exprime public nemulțumirile.

„Nu cred că mai este tensiune, am reluat lucrurile cu Sorescu. Trebuie să discutăm cu fotbaliștii ca să înțeleagă situația. Am încercat să îi explic foarte clar lucrurile.

Sorescu are ceva oferte, dar să vedem. Le analizăm și dacă o să fie momentul potrivit o să ne despărțim, dar mie îmi e greu să ne despărțim de un jucător ca Sorescu. E un jucător important atunci când e liniștit și concentrat. Mai e și golgheter. Nu discutăm sub un milion”, a declarat Iuliu Mureșan la Pro X.

Deian Sorescu a criticat dur conducerea lui Dinamo la interviurile de după ultimele meciuri. Acesta s-a declarat mințit și trădat de către managementul dinamovist, întrucât jucătorii nu își mai pot primi restanțele din urmă, din cauza intrării neașteptate în insolvență.

Fanii nu ştiu adevărul. De asta şi suntem unii cu psihicul la pământ, unii poate mai putem, unii poate nu au mai putut şi au plecat. Poate s-a rezolvat cu unii jucători, poate s-o fi rezolvat, dar cu mine, personal, nu s-a rezolvat absolut nimic, va spun din punctul meu de vedere” – a declarat Deian Sorescu după înfrângerea cu Chindia.

The post Dinamo i-a fixat prețul de transfer lui Deian Sorescu! Iuliu Mureșan anunță: „Are ceva oferte, le analizăm” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă