Dinamo – Gaz Metan 2-1. Victorie mare pentru „câini”! Magaye Gueye și-a spălat toate păcatele. Greșeala arbitrului Marcel Bârsan, decisivă | Live Video Online

1 lună in urmă 14

Dinamo reușește o victorie mare, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș, meci din etapa a 19-a din Liga 1. Formația din „Ștefan cel Mare” a reușit să întoarcă scorul în repriza a doua, după o greșeală de arbitraj a lui Marcel Bârsan, care validat golul „câinilor” înscris de Bejan, după ce Anton faultase clar portarul advers. Echipa antrenată de Jerry Gane respiră, în ciuda tuturor problemelor financiare, și dă speranțe că lucrurile se pot îndrepta, cel puțin sportiv. Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, în timp ce Gaz Metan Mediaș se poziționează pe 10.

Min. 90+3: Fluier final! Dinamo câștigă pe teren propriu.

Min. 62: Dinamo securizează jocul și încearcă să păstreze posesia pentru a apăra avantajul.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45: E pauză în „Ștefan cel Mare!

Min. 43: GOOOL Dinamo! Anton execută un corner, iar Bejan își trece echipa în avantaj! Anton faultase portarul advers, arbitrul validează golul.

Min. 42: Anton șutează în forță central, Pleșca respinge salvator cu piciorul!

Min. 35: Deaconu șutează încercând să-l surprindă pe Eșanu, fără succes însă

Min. 33: GOOOL! Magaye Gueye înscrie după o deviere cu capul a lui Nemec! Butean, eroare de plasament

Min. 20: Ocazie mare din nou pentru Mediaș! Valente centrează din banda dreaptă, un dinamovist deviază și este aproape de autogol! Mingea trece milimietric pe lângă linia porții! Eșanu a respins in extremis cu piciorul.

Min. 7: GOOOL! Valente deschide scorul! Gaz Metan, mai activă în startul meciului.

Min. 1: A început partida!

LIVE: Dinamo – Gaz Metan, de la 20:00


ECHIPELE DE START:

DINAMO: Eșanu – A. Radu, Puljic, Bejan, Steliano Filip – Fabbrini, Răuță, Anton, G. Crețu – Gueye, Nemec

REZERVE: Mitrovic, Ehmann, R. Grigore, V. Achim, Gol, Mihaiu, Bani, Moldoveanu, Nepomuceno
ANTRENOR: Ionel Gane

GAZ METAN: Pleșca – Butean, Baco, Yuri, Trif – Alceus, Junior da Silva – Deaconu, Horșia, Valente – Nițu

REZERVE: Buzbuchi, Romeo, Larie, Horj, Pambou, Ze Manuel, P. Costea, Sambu, Velisar
ANTRENOR: Jorge Costa


Dinamo vine după două rezultate negative: eșecul cu Chindia Târgoviște, 0-1, dar mai ales rușinea suferită la Botoșani, acolo unde a pierdut cu 4-0. Jerry Gane a lansat înaintea partidei un mesaj de optimism, cu toate că lotul este greu afectat de absențe.

Paul Anton, Adam Nemec, Janusz Gol, Ricardo Grigore, plus Luciano Filip şi Nepomuceno sunt absenții lui Dinamo.

Dinamo – Gaz Metan, Live Video Online de la 20:00, din etapa a 19-a a Ligii 1!

Terenul de joc din Ștefan cel Mare a fost afectat de ninsoare înaintea partidei, dar suporterii DDB au sunat adunarea și au ajutat la îndepărtarea zăpezii.

„Această pandemie a schimbat calitatea fotbalului în toată lumea și trebuie să ne adaptăm repede la realitate, mai ales că jucăm din 3 în 3 zile.

Nu mai contează ce s-a întâmplat la Botoșani, vreau o reacție pozitivă a echipei, mai ales că îi avem la dispoziție și pe jucătorii care nu au făcut deplasarea în Moldova.

Sperăm să-i putem folosi cât mai repede pe toți, indiferent de nume! Sunt jucători valoroși, cu experiență, cu siguranță vor aduce un plus echipei. Să nu uităm că la Botoșani am avut pe foaie 10 jucători U21, ceea ce nu s-a mai întâmplat la Dinamo de foarte mulți ani!

Trebuie să avem răbdare cu cei tineri, nu este ușor nici pentru ei să se integreze în această perioadă complicată la Dinamo. I-am pregătit mental pe toți încă de la reunirea lotului, de la primele antrenamente în acest an”, a declarat Jerry Gane înaintea meciului.

Dinamo – Gaz Metan Mediaș contează pentru runda a 19-a din Liga 1 și este programat la ora 20:00. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport, dar și Live Video Online pe ProSport.ro

(CLICK AICI și AICI pentru Live Video Online)

ECHIPELE PROBABILE:

DINAMO (4-4-2): 12. Eșanu l 32. G. Crețu, 66. Puljic, 6. Ehmann, 7. St. Filip l 10. Nepomuceno, 77. Vl. Achim, 5. Răuță, 31. Fabbrini l 17. Nemec, 9. Magaye
REZERVE: 34. Mitrovic, 3. An. Radu, 27. R. Grigore, 28. Borcea, 30. Bejan, 38. Bani, 55. Gol, 98. Mihaiu, 99. Moldoveanu
ABSENȚI: Sorescu (suspendat), Blejdea (accidentat), P. Anton (incert)
ANTRENOR: Ionel Gane

GAZ METAN (4-2-3-1): 12. Pleșca l 21. Butean, 3. Yuri, 5. Baco, 7. Trif l 8. Francisco, 92. Alceus l 22. Horșia, 13. Deaconu, 91. Valente l 9. L. Nițu
REZERVE: 31. Buzbuchi, 11. P. Costea, 20. Pambou, 24. R. Romeo, 25. Larie, 29. Ze Manuel, 33. Horj, 70. Sambu, 71. Vl. Morar
ABSENT: Chamed (suspendat)
ANTRENOR: Jorge Costa

The post Dinamo – Gaz Metan 2-1. Victorie mare pentru „câini”! Magaye Gueye și-a spălat toate păcatele. Greșeala arbitrului Marcel Bârsan, decisivă | Live Video Online appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă